首页
登录
职称英语
Have you ever been to Venice or read about the well-known city? What ima
Have you ever been to Venice or read about the well-known city? What ima
游客
2023-10-16
31
管理
问题
Have you ever been to Venice or read about the well-known city? What images come into your mind when you think of it? Just close your eyes and imagine yourself on a gondola, gently floating along a canal as the gondolier sings in Italian.There is only one word to describe it—romantic.It is precisely this romance that attracts so many tourists each year to this Italian city.Where else will you find a city without any traffic? Where else is it impossible to follow the direction straight ahead and where else does every short walk take you deep into history not just that of Italy but of Europe? Venice has all of this to offer and much more.
The Sestiere of Saint Marks is the oldest and most famous of the whole city of Venice, everything started from here.In the beginning it was called Rivoalto.It referred to the islands where the area was built.Its fulcrum is Saint Marks, a place that for more than thousand years has been the political and administrative centre of the Venetian Republic.
Venice comes alive every February during Carnival.This grand festival, which started during the 13th century, is celebrated with colorful costumes, music, and dancing.With a two-week series of parades, traditional ceremonies, and events, the Venice Carnival is one of the most fascinating celebrations in Europe.The Venice Carnival is particularly known for its masks.Their origin goes back to ancient springtime celebrations in which people would wear masks to disguise their identities.
Masks were such an important element of Carnival that making masks was considered a profession.There are three main types of mask.One is based on famous characters.Another is the fantasy mask, which can be based on anything the creator imagines.The third, and most common kind, is the traditional Venetian mask, which was inspired by the masks that doctors wore during the Plague of the 14th century.For hundreds of years, Venetians have enjoyed dressing up in the oddest of ways with their Carnival masks on.People enjoyed disguising themselves as bakers, clowns, hunters with fake guns, or even chained dancing bears.
It is a pity that the Carnival in Venice came to a halt in 1797.This was the year Napoleon conquered the Republic of Venice.Nearly two centuries later, in 1979, a group of foreigners who had fallen in love with Venice decided to restore the Carnival tradition.They were successful, and every year since then, the city has been a huge tourist attraction during the festival.
Questions 66—70Complete the summary below with information from the passage, using no more than three words for each blank.
Venice is one of the most extraordinary and historical cities in the world.【R1】_________ of Venice have attracted tourists for many years.The famous gondola can take them not only to different places of the city but also deep into the【R2】_________.But Venice has more to offer than boat rides.The lively Venice Carnival entertains visitors from all over the world.Venetians celebrate it by【R3】_________ with masks and wearing strange clothes.They wear famous characters’ masks, fantasy masks, or【R4】_________.Although the Carnival once couldn’t be held for two centuries, it 【R5】_________ in 1979, and since then, Venice has held the Carnival every year. [br] 【R5】
选项
答案
was restored
解析
根据题目 定位至原文最后一段第三句“Nearly two centuries later, in 1979, a group of foreigners who had fallen in love with Venice decided to restore the Carnival tradition"由此可知,在这个狂欢节停止了两个多世纪之后,一群爱上威尼斯的外国人又恢复了这个节日。因此本空填was restored。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3103670.html
相关试题推荐
WhathappenedinthecityofVenicerecently?[originaltext]VeniceinItalyhas
Inthesummerof1964,well-knownwriterandeditorNormanCousinsbecameve
Whatwell-knownphraseissuggestedbythewordpicturebelow?ARRESTYOU’REYou
Whatwell-knownphraseissuggestedbythewordpicturebelow?
Changeoneletterineachofthefollowingtwowordstoproduceawell-knownphr
Whatwell-knownphraseissuggestedbythewordpicturebelow?
HaveyoueverbeentoVeniceorreadaboutthewell-knowncity?Whatima
HaveyoueverbeentoVeniceorreadaboutthewell-knowncity?Whatima
[img]2011q4/ct_eyyjsaz2007_eyyjsaread_0184_20111[/img]Venicemaystillbei
[img]2011q4/ct_eyyjsaz2007_eyyjsaread_0184_20111[/img]Venicemaystillbei
随机试题
[originaltext]YahooInc.,theworld’slargestInternermediacompany,andM
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especially
()指的是把一组输入作业或一批数据以成批处理的方式一次运行,按顺序逐个得理
假设从两个正态总体抽取两个独立的随机样本,则两个样本方差比的抽样分布为()。A
请填入表格内①-⑤内容。
根据《刑法》第一百八十二条的规定,有下列情形之一(),操纵证券、期货市场,影
基坑开挖过程中,一旦出现渗水或漏水,应及时采取的措施是( )。 A、坑底加固
某国有企业因不能清偿到期债务而决定申请破产重整,对企业实施拯救。其拯救措施之一是
既能治疗温病气分高热、肺热咳喘,又能治疗疮疡不敛、外伤出血的药物是A.黄柏 B
设随机变量(X,Y)服从二维正态分布,其概率密度为f(x,y)=1/2π
最新回复
(
0
)