首页
登录
职称英语
How long was Diana home schooled? [br] [originaltext]M:So, Diana, I hear you we
How long was Diana home schooled? [br] [originaltext]M:So, Diana, I hear you we
游客
2023-10-16
80
管理
问题
How long was Diana home schooled? [br]
M:So, Diana, I hear you were home schooled.I didn’t have that experience so can you tell me what it was like?
W:Yeah, Andy, I was home schooled during high school.I was home schooled for six years actually, my whole high school experience.It was good but it was bad.There were things that I liked and there were things that I didn’t like.For instance, I didn’t have quite as many friends as I could have.The reason I was home schooled was because I was always traveling with my family and I wasn’t able to stay at home and go to school five days a week.But the classes were good.I had almost the same classes as everybody else did.I learned the same things.I just learned them in a different environment by myself.
M:So how did you make friends?
W:Well,when you’re home schooled,there are these things called home school groups, which are kind of social organizations composed of other students who are home schooled, and you get together once or twice a week and you might have a class together.Maybe you are all taking the same subject and then you’ll have a real teacher coming and giving you a class or sometimes it’s just a social event and you just go hang out and play games.And I met a lot of people this way but sometimes the people were a little odd and they never really became my good friends.
M:So during home schooling did your mom teach you or was it largely self study?
W:Well, my mom actually didn’t do very much work because we subscribed to a program where we ordered academic online classes from a real high school in another part of the country.So I was sitting in a room watching a real class on a computer screen.It was almost as if I was in the real class because there was somebody in the back of the room with a video camera.So my mom didn’t have to do too much work because I was taught via web, and when I did my homework and my tests and exams,my mother sent my work back to this school where they graded it and kept my grades.
选项
A、Her mother taught her most of the courses.
B、She learned most of the courses by herself.
C、She studied together with her mother.
D、She attended a high school course online.
答案
D
解析
戴安娜提到,家庭教育期间,她们订阅了一个项目,从美国另一个地方的一所真正的高中订购了学术在线课程。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3103614.html
相关试题推荐
Howlongwillittakefornewforeststogrowback?[br][originaltext]Theenvi
Howlongwillittakefornewforeststogrowback?[br][originaltext]Theenvi
Howlongwillittakefornewforeststogrowback?[br][originaltext]Theenvi
Howlongwillittakefornewforeststogrowback?[originaltext]Theenvironmen
[originaltext]M:Wherewereyoulastnight?W:Iwasinallevening.Thephone
[originaltext]M:Wherewereyoulastnight?W:Iwasinallevening.Thephone
WhyisMrGriffingoingtothecitywherethehotelislocated?[originaltext]Ba
WhatdidJackdooverthesummer?[br][originaltext]W:Hi,Jack.Howwasyour
Whatdoesthemanwanttodo?[br][originaltext]M:Didyouseelastnight’sga
Whatdoesthemanwanttodo?[br][originaltext]M:Didyouseelastnight’sga
随机试题
WhentheKodakBrowniewaslaunchedin1900,itssloganwas"youpressthebutto
说明简单的凯恩斯支出模型、IS-LM、AD-AS模型之间的内在联系。
下列建筑材料,哪一类的抗震性能最好?()A.砖石材料 B.钢筋混凝土 C
在保证应对海外专利风险质量的前提下,下列控制诉讼成本的措施合理的是( )。A.
为了控制风险,我国规定企业发行的短期融资券待偿还余额不得超过企业净资产的()。
共用题干 男,52岁。近3周来感疲乏无力,失眠头痛,不伴恶心、呕吐。随入院检查
下列选项中,()不属于个案工作中评估工作的主要内容。A.服务对象的改变状况 B
《关于××厂进口SD6型自动车床的请示》,作者是( )。A.××厂 B
关于信息不对称和市场失灵的说法,正确的是()。A.信息不对称会导致道德风险
根据《建设工程安全生产管理条例》,工程监理单位对施工组织设计中的安全技术措施或者
最新回复
(
0
)