首页
登录
职称英语
What do we learn from the new study? [originaltext]Scientists have known for dec
What do we learn from the new study? [originaltext]Scientists have known for dec
游客
2023-10-16
75
管理
问题
What do we learn from the new study?
Scientists have known for decades that the numbers of some shark species are decreasing. But a new study shows just how severely their worldwide populations have dropped in the past 50 years. The numbers of oceanic sharks fell more than 70 percent worldwide between 1970 and 2018. The information comes from a study that appeared recently in the journal Nature. Stuart Sandin is a marine biologist who works at the Scripps Institution of Oceanography. He says that sharks are great hunters, fast swimmers and have extraordinary senses.
选项
A、Marine biologists estimate that the worldwide population of sharks will be rising gradually.
B、A large number of shark species are found to be on the verge of extinction.
C、The numbers of oceanic sharks have dropped sharply in the past 50 years.
D、With effective measures taken, the population of marine creatures has steadily increased.
答案
C
解析
题目问的是我们从这项新的研究中学到了什么。根据新闻可知,一项新的研究显示,全球鲨鱼的数量在过去50年里下降得多么严重。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3103434.html
相关试题推荐
Whendoesthesongbirdperformatapdance?[br][originaltext]Inthissection,
Whenisthemanleaving?[br][originaltext]Listentotheconversation,markea
Whenisthemanleaving?[br][originaltext]Listentotheconversation,markea
Whenisthemanleaving?[originaltext]Listentotheconversation,markeachque
Themanworksatapostoffice.[br][originaltext]Listentotheconversation,
Themanworksatapostoffice.[br][originaltext]Listentotheconversation,
Themanworksatapostoffice.[br][originaltext]Listentotheconversation,
Themanworksatapostoffice.[br][originaltext]Listentotheconversation,
[originaltext]1.M:I’vebeeninabandformonths.Ontheweekends,weplayfr
[originaltext]1.M:I’vebeeninabandformonths.Ontheweekends,weplayfr
随机试题
"Therearetoomanystudentsovercrowdingcoursesandcontributingnothingto
______isNOTapoet.A、EmilyDickinsonB、EdgarAllanPoeC、HenryDavidThoreauD、
WoodrowWilsonwasreferringtotheliberalideaoftheeconomicmarketwhen
分批零件法要分别计算零件、部件的成本和产品的成本,而分批法只计算产品的成本,不单
关于土中的水分下列()说法是不正确的。A.含水量是土中水的质量与土的颗粒质量
脑脓肿的形成是一个连续的过程,它可划分为几个阶段A.急性脑炎阶段、包膜形成阶段、
A.呋塞米 B.泼尼松 C.环磷酰胺 D.麦考酚吗乙酯 E.双嘧达莫肾病
对捻转补泻中泻法的叙述,下列哪项是错误的A.操作时间长 B.频率快 C.拇指
对民用建筑内设置的设备用房进行防火检查,下列检查结果中不符合现行国家消防技术标准
根据《水电工程验收管理办法》(国能新能[2011]263号),水电工程截流验收由
最新回复
(
0
)