首页
登录
职称英语
Which one below is true according to the news? [br] [originaltext]The prime min
Which one below is true according to the news? [br] [originaltext]The prime min
游客
2023-10-15
62
管理
问题
Which one below is true according to the news? [br]
The prime minister, David Cameron, is urging today’s youngsters to look beyond the traditional French and German lessons to concentrate on the tongue of the future—Mandarin. Cameron said that a partnership between the British Council and Hanban—the Chinese National Office for Teaching Chinese as a Foreign Language—will double the number of Chinese language assistants in the UK by 2016 and provide increased funding to lower the cost to schools of offering Mandarin as a language option.
South Korea’s parliament is considering a law that would classify online gaming as a potentially antisocial addiction alongside gambling, drugs and alcohol. The bill has won support from parents, religious groups and doctors but has alarmed the Internet industry and enraged gamers. The legislation includes provisions to limit advertising, while a separate bill would take 1% of the gaming industry’s revenue to create a fund to curb addiction. The uproar over the legislation highlights conflicting social and economic priorities in South Korea.
选项
A、Benefit conflict among different industrial groups.
B、The popularity of online gaming in South Korea.
C、Parents concern about children’s mental health.
D、Conflict between social and economic priorities.
答案
D
解析
该则新闻的重点为最后一句“The uproar over the legislation highlights conflicting social and economic priorities in South Korea”(关于该立法的喧嚣突出了韩国社会和经济之间的冲突),因此答案选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3100019.html
相关试题推荐
Whichcountryranksfourthinthewomen’s3,000mshorttrackrelayaccordingto
Whichcountryranksfourthinthewomen’s3,000mshorttrackrelayaccordingto
Whichcountryranksfourthinthewomen’s3,000mshorttrackrelayaccordingto
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[br][originaltext]M1Hi
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[br][originaltext]M1Hi
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
Underwhatagecan’tchildrenshootadvertisement?[br][originaltext]16.Chil
随机试题
Readthetextbelowaboutbusinessonline.Foreachquestion(31-40),writeone
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillconfr
[originaltext]W:I’mreallyexhausted!ButIdon’twanttomissthatdocumentar
“文章的通病总不外两种,一是不知选择,二是不知安排”,此句话出自()A.鲁迅
属性指的是表中的一个()A.记录 B.列 C.元组 D.码
教育保险又称教育金保险,是以为孩子准备教育基金为目的的保险。下列选项中描述错误的
某科考队结束了四个月的海上考察,于5月21日返回到P地,下图为P地所在区域当日某
党的十七大报告提出社会主义的生命是 A.人民平等B.人民自由 C.人民民主
随着消费者需求日益多样化,消费心理也越发多元,一款产品要想打动消费者,获得消费者
案例一(2): 求助者:我母亲是两个月前去世的,虽然说我们早有准备,但还是很伤
最新回复
(
0
)