首页
登录
职称英语
[originaltext] The Institute of International Education, based in New York,
[originaltext] The Institute of International Education, based in New York,
游客
2023-10-14
64
管理
问题
The Institute of International Education, based in New York, recently published its yearly report, Open Doors Two Thousand Five. The report says the number of foreign students decreased by about one percent during the school year that began last fall. India sent the most students, more than eighty thousand. That was a one percent increase from the year before. China sent the next highest number, more than sixty two thousand. That was also a one percent increase. South Korea was third, with more than fifty-three thousand students, up two percent. Japan was fourth, with more than forty-two thousand students, an increase of three percent.
Question: How many Chinese students went to study in the U.S.A. in 2005?
选项
A、More than eighty thousand.
B、More than sixty-two thousand.
C、More than fifty-three thousand.
答案
B
解析
文中具体列举了每年前往美国学习的亚洲留学生的数额。其中,印度留美学生最多,达8万人次之多;中国位居其次,高达6万2千多人;韩国位列第三,5万3千多人;日本第四,4万2千多人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3097017.html
相关试题推荐
Whatmethoddoestherobotusetolearnnewthings?[originaltext]OpenAI,anarti
Whatdoesthethree-yearsagaindicate?[originaltext]Finallyitseemsadealha
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?[br][originaltext]M:YouknowIa
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?[br][originaltext]M:YouknowIa
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[originaltext]W:Hi,Wang,howare
[originaltext]W:Howhasthetakeoveraffectedthecompany?M:AplantinManila
[originaltext]M:Youdidn’tgototheconcertlastnighteither,didyou?W:No,I
随机试题
A.abandonedB.assumedC.avoidingD.brieflyE.desiredF.d
[originaltext]M:Whyisn’tLucyheretoday?W:She’sillinbed.M:Oh,sorry,
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
买入套期保值付出的代价是()。A、降低了商品的品质B、对需要库存的商品来说,可能增加仓储费、保险费和损耗费C、不利于企业参与现货合同的签订D、投
Thewaysofhistoryaresointricateandthemotivationsofhumanactionss
Digitalwalletsandmobilepaymentsolutionsarenowadimeadozen,buthar
【B1】[br]【B9】A、stillB、soC、andD、yetD第二段第四句的前半句是说,这些高级技工mustbetrained;后半句是说
陶行知的生活教育理论注意“教学做合一”,强调( )。A、“学”是中心 B
2,6,12,20,30,() A.38B.42C.48D.56
某债券票面利率为5%,面值100元,每年计息一次,期限2年,到期还本。假设市场利
最新回复
(
0
)