首页
登录
职称英语
[img]2021m3x/ct_ve01004001z2020c_eyyjsaread_0039_202012[/img] In English,
[img]2021m3x/ct_ve01004001z2020c_eyyjsaread_0039_202012[/img] In English,
游客
2023-10-12
79
管理
问题
In English, the word about colour can reflect different emotions.Blue and grey mean bad mood and red means vitality.You might think that whether you choose a blue shirt or a yellow one to wear to work or college makes no difference to your day and those around you.However, an increasing number of experts argue that the colours we choose affect our mood, our career prospects and even our health.
The power of colour has been used for centuries and we should be making the most of it in our lives today.Colour affects us to a greater degree than most of us realise.It is used increasingly by psychologists and therapists for influencing mood and state of mind, and for various types of treatments when we are ill.Some people even believe that the blind can benefit from the "vibrations" that colour gives off.
A new research found that people are easily affected by the products that are in colours.For example, when students see the red colour on the blackboard, they don’t feel eased.The candies which are packaged in green don’t often sell well and the food aren’t packaged in blue.Colour has something to do with people’s mood, so the wise manufacturers make use of this rule to catch people’s attention.They choose the colour that pleases customers and make more profits.Companies use colour to great effect to encourage us to buy their products.For example, purple is seen as creative and mixes well with red, to show that a company has ideas and the power to make them happen.Orange and blue are also recommended colours for companies to use, because orange is the colour of communication and blue suggests safety and security.So this could be a particularly good combination.Companies have found that certain colours "speak" to specific age groups.They often use red to attract younger people to their products, for example, as it is vibrant and more youthful than colours like gold and navy, which older customers seem to prefer.
Wearing different colours can affect how you feel and how others react to you, so it is important to consider this when deciding what to wear in the morning.If you want people to take you seriously, then wearing navy blue or black is good.Blue would also be helpful for an interview or oral examination because it relaxes you and makes you feel calm.Red gets you noticed by everyone and makes you, the wearer, feel energetic, but be careful, as it can raise your pulse rate and not everyone wants this effect.
Turquoise(青绿色) is a "user-friendly", approachable colour, which people are attracted to; they feel friendly towards you when you wear it.It is also thought that turquoise can treat stress and headaches.Green is a good colour if you are not feeling well, and possibly this is why we sometimes give flowers and plants to friends and relatives in hospital.
So think carefully before you leave the house or visit a friend with a gift.The colours you choose in both cases are a powerful tool.Are you making the right impression—on yourself and on others?
It is thought that colour affects our【A1】________,our career and how we feel.Some people believe that it can even help cure illnesses.Companies use colour to appeal to different kinds of customers and to make us 【A2】________.Wearing certain colours can affect our performance in interviews or 【A3】________, and it can affect how others behave towards us.Turquoise can treat 【A4】________.We sometimes give 【A5】________ to friends and relatives in hospital, as the colour can have a positive on whoever receives the gift. [br] 【A5】
选项
答案
flowers and plants
解析
文章倒数第二段尾句提到“如果你觉得不舒服的话,绿色是个治愈色。这可能也是为什么我们有时给住院的亲朋好友送花送植物”。因此,填入flowers and plants。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3091853.html
相关试题推荐
TheancestorsoftheEnglishare______.A、Anglo-SaxonsB、CeltsC、BritonsD、Roman
______andWilliamShakespearearethebestrepresentativesofEnglishHumanism.
Anglo-Saxonliterature,______,theOldEnglishliterature,isalmostexclusivel
To"tietheknot"is______inEnglishwhichmeansto"getmarried."A、adialectB
TheEnglishlanguage,likealllanguages,hasevolvedovertime.OldEnglish
TheEnglishlanguage,likealllanguages,hasevolvedovertime.OldEnglish
TheEnglishlanguage,likealllanguages,hasevolvedovertime.OldEnglish
ThespeakersaremainlydiscussingtherulesinEnglishlanguage.[br][origina
ThespeakersaremainlydiscussingtherulesinEnglishlanguage.[br][origina
ThespeakersaremainlydiscussingtherulesinEnglishlanguage.[br][origina
随机试题
[originaltext]M:Hello,I’dliketoseesomebrochures.I’mthinkingoftak
Dothefollowingstatementsreflectthesituationasdescribedbythewriterin
在十二世纪及随后的几个世纪中,炼金术(alchemy)在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意。虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是
What’sthepatient’ssymptom?[originaltext]M:Hello.What’syourname?W:She
AnimalslikebearsandbluewhalessharetheEarthwithus.Theyfascinateu
我国著作权法规定,公民著作权中的财产权保护期一般为( )。A.作者终生及其死亡
2009—2019年,城镇私营单位平均工资年均增长率最高的是:A.科学研
下列建筑中,耐火等级应采用一级的是()。A.建筑高度为24m的医院 B.建筑
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
青春期甲状腺肿时首选治疗方法是 A.口服硫氧嘧啶类药物 B.行甲状腺
最新回复
(
0
)