首页
登录
职称英语
Child labor—the employment of children in industry, often against their will
Child labor—the employment of children in industry, often against their will
游客
2023-10-11
83
管理
问题
Child labor—the employment of children in industry, often against their will—has been a problem for many-years. Over a hundred years ago, Charles Dickens shocked many readers when he described the conditions under which young children worked in British factories. The conditions Dickens described continue almost unchanged today in many parts of the world. The only difference is that today employment of children is confined to small industries and family businesses.
Girls suffer more from child labor practices than boys. Many of them are forced. to start work when they are only ten years old. Although the work they are given to do is often light, it is often harmful to the health. Recently, children as young as six years were found to be working in Asian factories, and the children were working from eight to fourteen hours a day in overcrowded and unhealthy working conditions. Sometimes a whole family group is employed, with the payment going to a parent or elder relative, the children not only receive nothing or very little for their long hours of work, but also they are prevented from attending school. Therefore, when they become older they are unable to do any other kind of work.
The solution to the problem of child labor is clearly better laws to protect young children, greater supervision of industry and heavier fines for those who break the laws. Only in this way cart young boys and girls be allowed to enjoy the most valuable time of their lives —childhood. [br] Young children go to work______ .
选项
A、in order to be skillful in a certain kind of work
B、in order to be paid well
C、because they ale forced to
D、in order to earn money for education
答案
C
解析
细节题,第二段第二句“many of them are forced to…”推知答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3090300.html
相关试题推荐
Whatmayhelpofficialsfindtherescuedchildren’sparents?[br][originaltext
Whatmayhelpofficialsfindtherescuedchildren’sparents?[br][originaltext
Whatmayhelpofficialsfindtherescuedchildren’sparents?[br][originaltext
Whatmayhelpofficialsfindtherescuedchildren’sparents?[originaltext]Offic
Whichonebelowissaidtobeevenmoresevereaboutleft-behindchildren?[br]
Whichonebelowissaidtobeevenmoresevereaboutleft-behindchildren?[br]
Whichonebelowissaidtobeevenmoresevereaboutleft-behindchildren?[br]
InBritain,childrenfromtheageof5to16______.A、canlegallyreceivecomplet
______,acombinationofgovernmentregulation,citizendemands,andindustryse
Childrenhavealotofspecialtalentstooffer.Theirpursuitofnoveltyan
随机试题
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0020[/img][br]Whatistheprofessor’s
[originaltext]M:MathDepartment,DoctorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.Webs
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【C1】______fromthee
Accordingtothepassage,destructioncausedbyhighwavesoccurs______.[br]F
DespitethegreatachievementsmadebyChinaoverthepastdecade,______(还有许多问
疾病保险的特点包括()A.疾病保险金的给付条件与疾病治疗行为的发生相关 B.
某施工企业投标报价时确定企业管理费率以人工费为基础计算,据统计资料,该施工企
患者女性,30岁。主诉有渐进性乏力,体重减轻,食欲减退,体检:消瘦,皮肤青铜色。
在市场调查方法中,()的优点在于被调查者的切动作均很自然,所收集的资料准确性较高
四逆散的功能为A.透解郁热,疏肝理脾 B.泻火,疏肝,和胃,止痛 C.疏肝理
最新回复
(
0
)