首页
登录
职称英语
[originaltext] The city’s museums are much more than cultural centers. They a
[originaltext] The city’s museums are much more than cultural centers. They a
游客
2023-10-11
63
管理
问题
The city’s museums are much more than cultural centers. They are major contributions to the city’s economy. Not only do they provide jobs for people living in the city, but the museums also attract tourists who spend money in hotels, restaurants and stores. Each year mass-motoring tours visit our museums and spend millions of dollars in the city, but only a small part of that money is ever seen by the museums. This, in addition to recent cuts in government aid, has hurt the museums. And museums are in trouble, though we can all help by increasing our contributions and encourage others to support cultural institutions. We should help the museums and help ourselves too. This message is by Crocker Bank, which is interested in keeping New York financially healthy.
选项
A、Because they have hotels and stores.
B、Because they attract tourists to the city.
C、Because people pay to visit the museums.
D、Because people buy a lot of gifts in the museums.
答案
B
解析
文中说到市博物馆不仅给在该市生活的人们提供工作机会,同时也吸引着游客来该市消费,因而从经济角度来说很重要。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3089787.html
相关试题推荐
Whatmeasureismentionedinthenews?[br][originaltext]Heavyrainsandstron
Whatmeasureismentionedinthenews?[originaltext]Heavyrainsandstrongwind
What’sthenewsabout?[br][originaltext]There’sabetter-than-randomchancet
What’sthenewsabout?[originaltext]There’sabetter-than-randomchancethatba
Whatisthenewsabout?[br][originaltext]Asyouusecomputers,asyou’resurf
Whatisthenewsabout?[br][originaltext]Asyouusecomputers,asyou’resurf
Whatisthenewsabout?[originaltext]Asyouusecomputers,asyou’resurfingth
Whichappetizerisrecommended?[br][originaltext]M:Hi,I’mGeorge.I’llbey
Whichappetizerisrecommended?[br][originaltext]M:Hi,I’mGeorge.I’llbey
Whichappetizerisrecommended?[br][originaltext]M:Hi,I’mGeorge.I’llbey
随机试题
Thestudentswererequiredtowriteanarticleto______theclaimthattheeart
Thestudyofhowspeakersofalanguageusesentencestoeffectsuccessfulcommu
Theworldhasspentonpreparationforwarmorethan$112billionayear,r
Australia,thelast【B1】______tobe“discovered”,wassightedbyDutch,Port
物流设备是保证物流系统运作的条件,包括( )、进出库设备、加工设备、运输设备和
遭遇不可抗力一方当事人的义务是()。A.及时通知义务 B.赔偿损失义务 C.
教师不得随意宣扬学生缺点、私拆学生信件等,这是因为学生享有()A.身心健康权
隧道封闭长度超过()m时,宜设置消防控制室。A.1000 B.2000 C
建立社会主义经济制度的根本任务是()。A.建立无产阶级政权 B.理顺收
独立避雷针和架空避雷线(网)的支柱及其接地装置至被保护建筑物及与其有联系的管道、
最新回复
(
0
)