首页
登录
职称英语
London has become a cycle friendly zone after the launch of a new bike hire
London has become a cycle friendly zone after the launch of a new bike hire
游客
2023-10-10
81
管理
问题
London has become a cycle friendly zone after the launch of a new bike hire scheme. It has been designed to encourage more people to cycle in and around central London.
So how does it work? First you have to sign up to the scheme to be sent a key. The key will unlock one of the bikes, which are kept at docking stations(停车点)in and around central London. You have to pay for the key and then you pay as you go, for the length of time you use the bike.
Transport for London, which runs the scheme, are hoping to have 6 000 bikes and 400 docking stations in place by the end of the year. The new hire system is hoping to ease bad traffic in London and is expected to generate up to 40 000 extra cycle trips a day into the city center.
London Mayor Boris Johnston launched the scheme and said London had been filled with thousands of gleaming machines that will transform the look and feel of our streets and become as commonplace on our roads as black cabs and red buses.
However, there have been a few problems since the scheme was launched last Friday. On the first day some people found they couldn’t dock their bike properly and their usage of the bike had not registered. Transport for London did admit they had been expecting a few teething problems(计划初期的困难)and have said they would waive(免除)the charges for the first day as a gesture of goodwill.
Some other people have criticized the lack of docking stations and locks for the bikes as well as the price it costs to hire the bicycles.
Despite the comments, the green-thinking London mayor still seems very positive about things. He said that his activity for the capital to become the greatest big cycling city in the world has taken a big pedal-powered push forwards. [br] According to the passage, the aim of launching the bike hire scheme is to______.
选项
A、have less bikes and docking stations in place
B、solve the problem of bad traffic in London
C、decrease 40 000 extra bicycle trips in a day into the city center
D、fill London with thousands of bikes to make the road different
答案
B
解析
第三段最后一句提到,希望新的租赁项目能够缓解伦敦糟糕的交通状况,该项目应该会为市中心每天额外增加4万次自行车短途行程。B)“解决伦敦的交通拥堵问题”是对原文的同义转述。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3088793.html
相关试题推荐
Ithinkthatwhatitisnotthattheworldhasbecomecrueler,it’sjust
[originaltext]IwassotouchedbythewaythepeopleinLondontooktothat
[originaltext]Jan:Hi,Steve!Steve:Hi,Jan.I’mplanningtogotoLondonbyt
Nuclearpowerplants,______tosomeseriousbreakdowns,havebecomeacenterof
Passenger:WhatflightsaretherefromLondontoMoscowfortomorrow?Clerk:I’l
Thegiantpanda,thecreaturethathasbecomeasymbolofconservation,isf
Thegiantpanda,thecreaturethathasbecomeasymbolofconservation,isf
Thegiantpanda,thecreaturethathasbecomeasymbolofconservation,isf
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
随机试题
Shewasheard(sing)______allthetime.singing大家听到她一直在唱歌.本题考查的是感官动词后跟动名词做宾补的情况
Weliketoreadthebook______.A、subjectofwhichweknowwellB、itssubjectw
混凝土的耐久性不包括以下哪种特性?( )A.抗冻性 B.抗冲磨性 C.抗热
属于急性有机磷农药中毒烟碱样症状的是A、瞳孔缩小 B、语言障碍 C、支气管痉
对医术与医德之间关系的理解有误的是A."大医精诚"B."医乃仁术"C.临床医学决
国债承销团成员应具备的基本条件包括()。A:是在中国境内依法成立的金融机构B:
下列关于贸易融资的说法不正确的是( )。A.商业银行提供的贸易融资可以分为国内
“君子欲化民成俗,其必由学乎”“古之王者,建国君民,教学为先”体现了()的教
案例九: 下面是某求助者16PF的测验结果: 根据测验结果,该求助者
一般纳税人销售自己使用过的固定资产,应当按照简易办法依照()征收增值税。A
最新回复
(
0
)