首页
登录
职称英语
Tourism (旅游) was not always as important as it is today. In the past only 【
Tourism (旅游) was not always as important as it is today. In the past only 【
游客
2023-10-09
74
管理
问题
Tourism (旅游) was not always as important as it is today. In the past only 【B1】______ people could travel on vacation to other countries. But in 【B2】______ one person in ten visited a country away from home.
More people travel today because there is a 【B3】______ middle class in many parts of the world. People now have more money for travel. Special airplane fares for tourists make travel 【B4】______ and thus more attractive than ever before. One person does not travel for the same reason as another. But most people 【B5】______ seeing countries that are different from their own. They also like to meet new people and try new foods. [br] 【B1】
Tourism was not always as important as it is today. In the past only rich people could travel on vacation to other countries. But in 1998 one person in ten visited a country away from home.
More people travel today because there is a growing middle class in many parts of the world. People now have more money for travel. Special airplane fares for tourists make travel less expensive and thus more attractive than ever before. One person does not travel for the same reason as another. But most people enjoy seeing countries that are different from their own. They also like to meet new people and try new foods.
选项
答案
rich
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3085976.html
相关试题推荐
George:Thegovernmentshoulddosomethingtosaveourtourismindustry.Will:Y
Animportantpartofpolicestrategy,rapidpoliceresponseisseenbypolic
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)