首页
登录
职称英语
Since there is such an abundance of food in the sea, it is understandable tha
Since there is such an abundance of food in the sea, it is understandable tha
游客
2023-10-08
110
管理
问题
Since there is such an abundance of food in the sea, it is understandable that some of the efficient, highly adaptable, warm-blooded mammals(哺乳动物) that evolved on land should have returned to the sea. Those that did have flourished. Within about 50 million years — no time at all, geologically speaking — one of the four kinds of mammals that have returned to a marine environment has developed into the largest of all animal forms, the whale. A second kind, the seal, has produced what is probably the greatest population of large carnivorous mammals on Earth.
This suggests that these "top dogs" of the ocean are prospering and multiplying. However, such has not been the case, at least not for the last 150 years. Trouble has closed in on these mammals in the form of equally warm-blooded and even more efficient and adaptable predators, humans.
At sea, as on land, humans have now positioned themselves on the top of the whole great pyramid of life, and they have caused serious problems for the mammals of the sea. There is a simple reason for this. Marine mammals have the misfortune to be swimming aggregates of commodities that humans want: fur, oil and meat. Even so, they might not be so vulnerable to human depredation if they did not, like humans, reproduce so slowly. Every year humans take more than 50 million tons of fish from the oceans without critically depleting the population of any species. But the slow-breeding mammals of the sea have been all but wiped out by humans seeking to satisfy their wants and whims.
选项
A、whales
B、seals
C、carnivorous animals
D、mammals
答案
D
解析
这是一道综合题。从全文看,整篇文章都是在谈论哺乳动物。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3081789.html
相关试题推荐
His(reluctant)______togiveaspeechinpubicisunderstandable.reluctance他不愿
Sincethereissuchanabundanceoffoodinthesea,itisunderstandabletha
随机试题
DearMr.Smith,Thankyouforrespondingsoquicklytomyemploymentinquiry
CanBusinessBeCool?Whyagrowingnumberoff
An"applepolisher"isonewhogivesgiftstowinfriendshiporspecialtrea
IntroductoryLecturetoUniversityStudyInordertoadjustwelltouniversityl
一、题目 试述资本市场中内幕交易的表现形式和防范措施 二、背景与答题要求
下列关于计日工说法正确的是( )。A.投标报价计日工单价.数量由施工单位填写
A.即时扩张 B.快速扩张 C.亚速扩张 D.常速扩张 E.慢速扩张手术
关于血浆渗透压的叙述,下列哪一项是正确的()A.血浆渗透压主要来自血浆蛋白
物流服务项目管理的过程一般包括()。A、项目建议书B、可行性分析C、项目的设
根据《中华人民共和国自然保护区条例》,关于自然保护区内部分区的划定及保护的规定,
最新回复
(
0
)