首页
登录
职称英语
Washington Irving was the American first man of letters to be known internationa
Washington Irving was the American first man of letters to be known internationa
游客
2023-10-08
70
管理
问题
Washington Irving was the American first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both in England and in the United States. He was, in fact, one of the most successful writers of his time in either country, delighting a large general public and at the same time winning the admiration of fellow writers like Scott in Britain and Poe and Tarwthorne in the United States. The respect in which he was held was partly owing to the man himself, with his warm friendliness, his good sense, his politeness, his gay spirits, his artistic integrity, his love of both the old World and the New. Thackeray described Irving as a "gentleman, who, though himself born in no very high sphere, was most finished, polished, witty; socially the equal of the most refined Europeans". In England he was granted an honorary degree from Oxford -- an unusual honor for a citizen of a young, uncultured nation -- and received the medal of the Royal Society of Literature; America made him ambassador to Spain. Irving’s background provides little to explain his literary achievements. A gifted but delicate child, he had little schooling. He studied law, but without zeal, and never did practice seriously. He was immune to his strict Presbyterian home environment, frequenting both social gatherings and the theater.
选项
A、Scott.
B、Tarwthorne.
C、Irving.
D、Thackeray.
答案
C
解析
细节题。答案在文章第一句。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3081370.html
相关试题推荐
[originaltext]InAmericanhighschools,moststudentstakeEnglish,science,
[originaltext]M:I’venoticedthatyougetlettersfromCanadafromtimetotim
[originaltext]M:I’venoticedthatyougetlettersfromCanadafromtimetotim
Accordingtothesurvey(conduct)________recently,52%ofAmericanbusinesspeop
AnAmericanresearcherhasdevelopedasimpledevicetohelpstopsnoring(打鼾
AnAmericanresearcherhasdevelopedasimpledevicetohelpstopsnoring(打鼾
AnAmericanresearcherhasdevelopedasimpledevicetohelpstopsnoring(打鼾
Theadvantagesofsomeformofinternationallanguageinthemodernworldar
Theadvantagesofsomeformofinternationallanguageinthemodernworldar
Theadvantagesofsomeformofinternationallanguageinthemodernworldar
随机试题
[originaltext]TheParisagreementtocurbclimatechangecallsforadramat
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
Idreamofbeingawriter.ButIamafraidmaybeitisjustapipedream.Theun
Forthispart,youareallowedtowriteacompositiontellingaboutyourpersona
Intelligencemakesforbetterleaders-fr
在计算机系统中,()是指在CPU执行程序的过程中,由于发生了某个事件,需要
局部兴奋产生是由于()。A.刺激使细胞膜超极化 B.直接使细胞膜去极化 C
田野:小麦:麦粒( )。A.水塘:鲤鱼:鱼子 B.林场:树木:枯枝 C.牧
共用题干 一般资料:求助者,女性,29岁,国外某企业研究人员。案例介绍:求助者
男,27岁。头晕1周,加重伴乏力、心悸、牙龈出血就诊。查体:BP165/105
最新回复
(
0
)