首页
登录
职称英语
What is color? Why do some objects look red, others green, still others blue?
What is color? Why do some objects look red, others green, still others blue?
游客
2023-10-07
83
管理
问题
What is color? Why do some objects look red, others green, still others blue?
Color is caused by (11) light rays. We see color because objects reflect light. Something that is red reflects (12) red light. It reflects a little green or blue light, too, but we do not see it. In the same way, a green object reflects mostly green light. White objects reflect (13) of light. Black objects do not reflect any light.
What happens to the colors of light that are not reflected? They are absorbed by the object. The (14) the color, the less light is reflected and the more light is absorbed. Light that is absorbed is (15) heat. For this reason, dark-colored clothes are warmer in the sunlight than lighter-colored clothes.
What is color? Why de some objects look red, others green, still others blue?
Color is caused by reflected light rays. We see color because objects reflect light. Something that is red reflects mostly red light. It reflects a little green or blue light, too, but we do not see it. In the same way, a green object reflects mostly green light. White objects reflect all colors of light. Black objects do not reflect any light.
What happens to the colors of light that are not reflected? They are absorbed by the object. The darker the color, the less light is reflected and the more light is absorbed. Light that is absorbed is turned into heat. For this reason, dark-colored clothes are warmer in the sunlight than lighter-colored clothes.
选项
答案
reflected
解析
该题单独进行判断是不太容易的。但是空格中的词在全文中出现的次数很多,完全可以根据上下文进行判断。方法是:听清楚该词的发音,并随着录音的朗读,在下文中找到该词。另外,通过应用所学过的科学知识,也会对答案的选择有所帮助。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3080266.html
相关试题推荐
Ifindthisbookofgreat______inhelpingmegetalongwellwithothers.A、weal
Somestudentsprefertostarttheirownbusinessaftergraduation.Othersprefer
Adriverwhoisdrivingthebus______(禁止与他人谈话).mustn’ttalkwithothers①“禁止做某事”用
Hewearsapairofsunglasses______(唯恐别人认出他来).lestothers(should)recognizehim①“
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
Somestudentsprefertostarttheirownbusinessaftergraduation.Othersprefer
Somestudentsprefertostarttheirownbusinessaftergraduation.Othersprefer
随机试题
Butforwater,people______notliveontheearth.A、canB、willbeabletoC、mak
WhylifelonglearningistheinternationalpassporttosuccessA)
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
男性,39岁。左腰背部撞击伤后剧烈腹痛伴恶心、呕吐2小时。查体:P120次/分,
流产的定义,以下哪项正确A.妊娠<20周,胎儿体重<500g B.妊娠<28周
承包商在进行合同实施趋势分析时,需针对合同实施偏差情况以及可以采取的措施,分析在
对于临床检测超微量活性物质最有前途的方法是A:电泳法B:分光光度法C:电极法
制备空胶囊时加入下列物质的作用是 A.成型材料 B.增塑剂 C.增稠剂
以下不是我国M1层次的货币的是()。A.现金流量 B.企业单位活期存款
牡丹没有花谢花败之时,要么烁于枝头,要么归于泥土,它_萎顿和衰老,由青青而死亡
最新回复
(
0
)