首页
登录
职称英语
Large modem cities are too big to control. They impose their own living condi
Large modem cities are too big to control. They impose their own living condi
游客
2023-10-07
70
管理
问题
Large modem cities are too big to control. They impose their own living conditions on the people who live in them. Citizens are obliged by their surroundings to take a wholly unnatural way of life. They lose touch with the land and rhythm (节奏) of nature. It is possible to live in such air-conditioned (装有空调的) houses in a large city that you can hardly know the seasons. A few flowers in a public park (if you have the time to visit it) may make you remember that it is spring or summer. A few leaves on the sidewalk may cause you to remember that it is autumn. Beyond that, what is going on in nature seems to have nothing to do with you. All the simple, good things of life like sunshine and fresh air are hard to get. Tall buildings shut out the sun. Waste gases from cars, buses and trucks pollute the atmosphere.
Even the difference between day and night is lost. The flow of cars, buses and trucks goes on constantly and noise never stops.
选项
A、Air-conditioned houses.
B、Living conditions.
C、A few flowers and a few leaves.
D、Sunshine and fresh air.
答案
D
解析
本题题干问“在大城市里人们非常想要什么”。原文第1段第9句话指出阳光和新鲜空气是人们在大城市中很难得到的。因此选项D. Sunshine and fresh air. 是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3079455.html
相关试题推荐
[originaltext]Inlargecities,forinstance,London,andcrowdedplacessuch
Tokyoisoneofthemostconfusingcitiesintheworld.Over20millionspe
Tokyoisoneofthemostconfusingcitiesintheworld.Over20millionspe
Tokyoisoneofthemostconfusingcitiesintheworld.Over20millionspe
[originaltext]WhatdoesMr.Browndoforaliving?[/originaltext][originaltext
[originaltext]WhatdoesMr.Browndoforaliving?[/originaltext][originaltext
[originaltext]WhatdoesMr.Browndoforaliving?[/originaltext][originaltext
[originaltext]WhatdoesMr.Browndoforaliving?[/originaltext][audioFiles]a
AmazingapartmentinBeijing!Spaciousthreebedrooms,ahugelivingroom,a
[originaltext]W:Whatdoesyourbrotherdoforaliving?M:He’sabusinessman.
随机试题
TASKTWOCOMPLAINTForquestions18—22,matchtheextractswiththecomplaint,l
Instantlythevastassemblage,aswithone______,struckupthenationalhymno
Thegeneticcharacteristicsofalllifeformsonearthareembodiedinthec
Sadstoriesarenotverynicetoreadabout,butifwethinkandtalkabout
[originaltext]M:Howshouldwecelebratetheanniversaryofthefoundingofour
一、二级加油站应配置灭火毯5块、砂子()m3。A.2 B.3 C.4
本文的发文字号书写错误,正确的写法应该是()。 A.×发[2013]第23号
下列药物属于β-内酰胺酶抑制药的是A:氨苄西林 B:克拉维酸 C:盐酸米诺环
假定美元和德国马克的即期汇率为USD/DEM=1.6917/22,1个月的远期差
下列关于钢管焊接无损探伤检测的要求说法正确的有( )。A.应由有资质的检测单位完
最新回复
(
0
)