首页
登录
职称英语
We know that, for the most part, the bigger a man’s muscles are, the stronger
We know that, for the most part, the bigger a man’s muscles are, the stronger
游客
2023-10-07
50
管理
问题
We know that, for the most part, the bigger a man’s muscles are, the stronger he is. Can it be considered, then, that the larger the brain a man has, the cleverer he is? The answer is no.
There are only two animals that have larger brains than man, the whale and the elephant. Yet, according to his size, man’s brain is larger. Man’s brain usually weighs about three pounds or a little more, and this is about one-fortieth of the weight of his whole body. The whale’s body, on the other hand, is a thousand times heavier than its brain, while the elephant’s body is about five hundred times as heavy.
But a man who has a large brain is not necessarily cleverer than one whose brain is smaller. We know that geniuses have existed who have had very large brains, but there have been others whose brains were rather small.
We do not understand why some people are cleverer than others. Whether our brains are large or small is less important than that we try to do our very best.
选项
A、It is known to all that
B、Of course
C、We can not think that
D、Not
答案
C
解析
此题题干问“人们对于大脑越大就越聪明这一观点的看法”。在原文第1段第2和第3句话可以得出大脑越大就越聪明这一观点的看法是错误的。因此选项C.We can not think that是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3078926.html
相关试题推荐
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
随机试题
每个人从呱呱坠地起,便有了自己的姓名,然后带着它进入各种社会活动,使之起到代表自我的作用。中国是世界上最早使用姓氏的国家。中国人的姓名文化,是中华民族物质
Manwillneverconquerspace.Suchastatementmaysoundludicrous(荒唐的),aft
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
ItoldmyfriendGrahamthatIoftencyclethetwomilesfrommyhousetot
TransportationintheU.S.Railroadsarepathsofpa
设D是位于曲线下方、x轴上方的无界区域
A.P波 B.PR间期 C.QRS波群 D.ST段反映两心房去极化过程的是
关于闭经,下列说法正确的是:A.原发闭经约占总闭经者的5% B.继发闭经是指正
检验培养基质量的基本项目包括()A.无菌检验B.培养基的颜色C.无菌试验和效果
下列统计指标中,反映房屋建设状况的指标有( )。A:房屋施工面积 B:成套住
最新回复
(
0
)