首页
登录
职称英语
The Student Union has recently agreed to set up an English Club. It aims to
The Student Union has recently agreed to set up an English Club. It aims to
游客
2023-10-07
85
管理
问题
The Student Union has recently agreed to set up an English Club. It aims to encourage students to learn English outside of class, to raise English abilities and to create a favorable English-learning atmosphere. During this term foreign experts will give lectures on English and American cultures once a week, and students can meet once a week at the English Corner. Besides, we will also have lectures given on the study of English.
Anyone in the school is welcome to join the club by filling in the related form and providing one photo by the end of this month.
Our first meeting will be held in the school gym at 5:00 p.m. Saturday, February 21, 2009.
The Student Union
February 14, 2009
Notice
The Student Union decided to set up (46)______ .
One of the purposes of the Club is to produce a (47)______ .
Once a week you can go to a lecture given by (48)______ .
Every week, students can go to (49)______ to practice English.
If you want to join the club, you should be a (50)______ in the school. [br]
选项
答案
foreign experts
解析
根据线索词lecture定位到第一段第三句话:During this term foreign experts will give lectures on English and American cultures once a week.由此可知,外国专家每周都会做关于英国和美国文化的报告,因此这些报告都是外国专家做的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3077780.html
相关试题推荐
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
Ifyouareastudentwithbadcreditoralowcreditscore,nothavingacre
随机试题
MelbourneNamedWorld’sMostLiveableCityforFourthStraightYearMelbourne
Didyoueverhavean【D1】______oranideathatyouknewwasimportant,butyo
下面()不是空调节能措施。A.南窗设置固定遮阳 B.墙体导热系数小 C.
A.BD杆拉力10kN B.BF杆压力14.14kN C.DF杆压力14.1
身长的中点与年龄有关,在脐上时,年龄为A.新生儿 B.1岁 C.2岁 D.
下列砌体墙体转角处和从横墙交接处的拉结钢筋构造要求,不正确的是( )。 A、
重力式混凝土围堰、浆砌石围堰采用抗剪公式计算时,若考虑排水失效情况,安全系数K不
下列关于肺部药物吸收的因素的影响,描述正确的是A.水溶性药物易吸收B.脂溶性药物
隔离开关电动操动机构操作电压应在额定电压的( )之间95%~110%$;$8
A.相须 B.相使 C.相杀 D.相恶 E.相反人参与莱菔子的配伍关系属
最新回复
(
0
)