首页
登录
职称英语
A number of recent books have reworked subjects, forms and writing technique
A number of recent books have reworked subjects, forms and writing technique
游客
2023-10-03
40
管理
问题
A number of recent books have reworked subjects, forms and writing techniques.
Today’s children read stories about divorce, death, drugs, air pollution and violence. Relying
on the magic of the writer, all kinds of books are being published.
Before they know to read, babies can play with books made of cloth or books made to take in the bath. Later on, they are given picture books that may be cubical (立方形的) or triangular (三角形的), outsized or very small. They also like work-books which come with watercolors and paintbrushes, and comic books (漫画册) filled with details.
And people still value the traditional children’s books. There’re still storybooks with some new ideas which are very popular among the children.
The public has enthusiastically greeted the wealth of creativity displayed by publishers. "Previously, giving a child a book as often seen as improper," says Canadian author Marie France Hebert. Her books, published by a French-language publisher, sell like hot cakes in hundreds of thousands of copies. "There’s a real appetite for reading these days and I try to get across to children the passion for reading which is food for the mind and the heart, like a medicine or a vitamin." [br] Which of the following statements is TRUE?
选项
A、Books made of cloth came out earlier than picture books.
B、When you buy work-books you will be given free comic books.
C、Traditional children’s books are not being removed from market.
D、Babies can not have books while taking a bath.
答案
C
解析
细节辨认题。根据文章第三段第一句可知,人们现在仍然看重那些传统的儿童书籍,因此可推断出,传统的儿童书籍并不会因为新书的出现而被市场所淘汰。所以答案选 C“传统儿童书籍并不会从市场上消失”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3068904.html
相关试题推荐
[originaltext]W:I’msorry,sir.Wouldyourepeatyourtelephonenumber?M:Yes
[originaltext]I’mafraidyouhavethewrongnumber.[/originaltext]A、I’mwrong.
[originaltext]I’mafraidyouhavethewrongnumber.[/originaltext]A、I’mwrong.
Recentlyhe______everynightuntilafteroneo’clock,preparingforthefinal
Techniqueisofnouseatallunlessitiscombinedwithcomprehensionofthemu
Meetingyourpersonallivingneedsisournumberonechoice.Allofourbi
DearSir,Iamwritingtoapplyforthepostofsecretaryyouadvertisediny
DearSir,Iamwritingtoapplyforthepostofsecretaryyouadvertisediny
DearSir,Iamwritingtoapplyforthepostofsecretaryyouadvertisediny
(judge)______fromthenumberofcars,therewerenotmanypeopleatthecluby
随机试题
WhydoreadersofNewScientistcontinuetogetsteamedupaboutrace?Afterall
Ayoungconsultant’slifeistiring.A(1)_____weekstartsbeforedawnonMo
TheCivilWarwasoverwhenGeneralLeeandhisConfederateArmysurrenderedaft
Thesearedarkdaysforthebookbusiness.Borders,aonce-hugebookseller,(
并行通信时数据的各个位同时传送,可以字或字节为单位同时并行进行。()
3,5,10,25,75,(),875A.125 B.250
肺痨肺阴亏虚证的代表方首选A.麦门冬汤 B.沙参麦冬汤 C.秦艽鳖甲散 D
关于腱反射的叙述,正确的是( )。A.属于紧张性牵张反射 B.感受器是腱器官
所有市场经济搞得好的国家都是因为法律秩序比较好。其实建立市场并不难,一旦放开,人
共用题干 某套住宅的建筑面积为100平方米,套内建筑面积为80平方米,买卖双方
最新回复
(
0
)