首页
登录
职称英语
A British study found that B vitamins could reduce brain shrinkage in older
A British study found that B vitamins could reduce brain shrinkage in older
游客
2023-10-01
67
管理
问题
A British study found that B vitamins could reduce brain shrinkage in older people with mild memory loss. It showed that B vitamins caused an average one-third reduction in brain shrinkage among adults who had trouble in remembering.
Retired Oxford University pharmacology(药理学)professor David Smith was a leader of the study. He praised the use of the vitamins as simple and safe. He also said researchers do not yet know if B vitamins could prevent or slow Alzheimer’s disease(老年痴呆症).
Vitamins are important for good health. These complex organic substances help to carry out chemical changes within cells. If we do not get enough of the vitamins we need in our food, we are at risk of developing a number of diseases.
Some shrinkage of the brain is thought to happen normally as people grow older. Yet studies have shown a link between a larger shrinkage and Alzheimer’s disease.
The Oxford researchers say about one in six people over age seventy has problems with mental operations. They say half of these people develop serious loss of mental ability, as in Alzheimer’s disease. Over time, the disease robs people of their memories. Finally, it takes away their ability to care for themselves. [br] According to the passage, how many people over seventy suffer serious loss of mental ability?
选项
A、One in five people.
B、One in seventy people.
C、One in six people.
D、One in twelve people.
答案
D
解析
推理判断题。由题干中的people over seventy和loss of mental ability定位到文章最后一段第一、二句。该段第一句提到,70岁以上的人中有大约六分之一在智力活动方面存在问题,第二句又说其中又有一半出现了很严重的智力损失,因此应当是70岁以上的人中有十二分之一出现了很严重的智力损失,故选D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3062489.html
相关试题推荐
Thereareabout3.7millionbusinessesintheUK.About75%ofBritishjobs
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGrou
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGrou
ItisthefirsttimethatI(pay)______avisittotheBritishMuseum.havepaid在I
Oneday,IsaacNewton,thegreatBritish【B1】______,askedafriendtohaved
Oneday,IsaacNewton,thegreatBritish【B1】______,askedafriendtohaved
Oneday,IsaacNewton,thegreatBritish【B1】______,askedafriendtohaved
Oneday,IsaacNewton,thegreatBritish【B1】______,askedafriendtohaved
Normallyawell-mixeddietcansupplythevitaminsnecessaryforahealthybody.
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j45_001(20082)[/audioFiles]A、Thedepartmentmaybethink
Organisedvolunteeringandworkexperiencehaslongbeenavitalcompaniont
YukonGoldRushDiscoveryInAugust1896,three
关于建筑物内的吊顶处理,下列哪一项是不妥的?()A.应设检修口及通风口 B
蛋白质结构中的α-螺旋属于A.三级结构 B.一级结构 C.四级结构 D.二
下图是2007年我国农村居民家庭现金支出情况,途中已标明各项支出金额,请根据图中
共用题干 WhereDidtheEarth'sWaterComeF
治疗肺炎链球菌肺炎,停用抗生素的指标一般是A.体温降至正常后3天 B.咳嗽、咳
关于新生儿缺氧缺血性脑病亚低温治疗的说法错误的是A、全身性降温易出现新生儿硬肿症
检修设备停电,应拉开隔离开关(刀闸),()应拉至试验或检修位置,应使各方面有一个
最新回复
(
0
)