首页
登录
职称英语
Here are the most common steps to follow in becoming a qualified executive s
Here are the most common steps to follow in becoming a qualified executive s
游客
2023-09-29
75
管理
问题
Here are the most common steps to follow in becoming a qualified executive secretary (合格的行政秘书) ready for the workplace:
. Pursue education. You should consider reviewing job listings in your intended industry to determine the required level of education. Earn the level of education that is most common to these positions in your industry.
. Gain relevant (相关的) work experience. You can earn relevant work experience through part time positions. You may even find volunteer positions that support executive secretaries to have more responsibilities and learn on the job.
. Earn technical certificates (证书). Depending on your education and work history, you may consider earning a certificate in business writing to prepare you for the daily responsibilities of an executive secretary.
. Prepare your resume. You can include your highest level of education, technical or other relevant certificates and your relevant work history on a resume. Your work experience section should include the company or organization’s name, the dates you worked there and your responsibilities and achievements. This effective resume can help you find the executive secretary job you want. [br] To know the required educational level for an executive secretary, you should________.
选项
A、turn to the internet for help
B、send an email to the company concerned
C、review job listings in your intended industry
D、go to a job fair to ask for relevant information
答案
C
解析
事实细节题。根据题干中的the required educational level可以定位到第1句。Pursue education下提到,你应考虑reviewing job listings in your intended industry,以确定所需的教育水平。由此可见,C项review job listings in your intended industry(查看你想要进入的行业的职位列表)符合题意。A项turn to the internet for help(求助于互联网)、B项send an email to the company concerned和D项go to a job fair to ask for relevant information在文章中都没有被提及,故不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3056886.html
相关试题推荐
Therewasaterriblenoise(follow)______thesuddenburstoflight.following本题考查
Englishservesasacommontongueincountries______peoplespeakmanydifferent
Theysaidinterestshallbedividedinto5partsanddistributedasfollows.A、他们
Ifanythingshouldgowrongwithyourcomputer,referallservicingtoqualified
Thefollowingisaposter.Afterreadingit,youwillfind3questionsorun
Thefollowingisaposter.Afterreadingit,youwillfind3questionsorun
Thefollowingisanotice.Afterreadingit,youwillfind3questionsorun
Thefollowingisaposter.Afterreadingit,youwillfind3questionsorun
Thefollowingisaposter.Afterreadingit,youwillfind3questionsorun
Thefollowingisaposter.Afterreadingit,youwillfind3questionsorun
随机试题
BillyandJillyaretenyearsold.[br]Theirmothercantellwho’swho.A、TrueB
PASSAGEONE[br]WhereandwhenwastheBodleianBowlfound?Inadisusedmoatin
[originaltext]W:Hey,Dave!Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubeen?M:
Weallhopethatthevaluesthatareimportanttoeachofusarepassedalo
用人单位制定的劳动规章制度违反法律、法规规定的,由劳动行政部门进行处罚,下列不正
混合基金是指同时投资于( )和货币市场等工具,且不属于股票基金、债券基金和基金
甲是投资者,试图投资资产证券化产品。对于甲来说,资产证券化的优势在于( )。A
A.羟磷灰石结晶 B.类固醇结晶 C.胆固醇结晶 D.草酸钙结晶 E.焦
慢性腹泻病程为()。A.7天 B.10天 C.15天 D.1个月 E.
建筑物内部的()能传输语音、数据、图像及各类控制信号,通过灵活的跳接线,方
最新回复
(
0
)