首页
登录
职称英语
Melbourne, with a population of over 3.5 million, is the second largest city
Melbourne, with a population of over 3.5 million, is the second largest city
游客
2023-09-29
40
管理
问题
Melbourne, with a population of over 3.5 million, is the second largest city in Australia. It is clean, safe, dynamic and exciting, and well known internationally for its universities and other educational institutions. The city has well-planned tree-lined wide streets and many beautiful parks and gardens. It has a good transport system of roads, buses, trains, and trams(电车). The La Trobe University(拉特罗布大学) campus is connected to the Central Business District by trams, express buses, and bus and train connections. Melbourne is a culturally rich city, and is home to large communities of people from all parts of Europe, the Americas, Africa, and Asia. The city is famous for its restaurants, theatres, music, opera, ballet, art, culture, and shops, and a lively and dynamic nightlife. Melbourne people are enthusiastic about sports, and the city hosts many famous international sports events. Near Melbourne there are beautiful coastlines with excellent beaches, national parks, forests, wineries(葡萄酒厂), winter snowfields and summer resorts. The climate is temperate and comfortable, with warm summers and cool winters. In summer, maximum daytime temperatures range from 26℃ to 36℃, and in winter from 12℃ to 18℃. The weather in Melbourne can be variable from day to day. In 2002, Melbourne was rated the world’s best city to live in by the Economist Intelligence Unit.
选项
A、large population
B、educational institutions
C、transport system
D、beautiful parks and gardens
答案
B
解析
根据文章的第二句话可知,以各所大学和其他教育机构著称于世。故直接可得出答案为B)选项。错误选项分析:A)大量的人口。移花接木型。原文第一句提到墨尔本的人口众多,这是为了说明它是澳大利业的第二大城市,而不是说它以人口众多举世闻名。C)交通运输系统。移花接木型。原文提到了交通运输系统,但并未说它因交通运输系统举世闻名。D)漂亮的公园和花园。移花接木型。原文提到了墨尔本有漂亮的公园和花园,但并未说它因漂亮的公园和花园而举世闻名。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3055510.html
相关试题推荐
Thiscompanybringsabout30millionyuanineconomicbenefits(annual)______.ann
DearSirorMadam,Thisisthesecondmonthrunningthatyourdeliveryhas
DearSirorMadam,Thisisthesecondmonthrunningthatyourdeliveryhas
Thiscompanybringsabout30millionyuanineconomicbenefits(annual)______.ann
Australia,withlessthanatenthofAmerican’spopulation,lastyearearned$2bi
TheHuangRiveristhesecond_______riverinourcountry.A、longB、longerC、longe
DearSir,Thisisthesecondmonthrunningthatyourdeliveryhasbeenla
DearSir,Thisisthesecondmonthrunningthatyourdeliveryhasbeenla
DearSirorMadam,Thisisthesecondmonthrunningthatyourdelivery
DearSirorMadam,Thisisthesecondmonthrunningthatyourdelivery
随机试题
Ifyou’reinaWesterncountry,you’lloftenseepeople【T1】________theirdog
Bodylanguagereferstoexpressionsandbodymovements.Itisanimportantw
HeatDamagesColombiaCoffee,RaisingPricesLikemostofth
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
A、Forwecancreatenewrobotsinthefuture.B、Forwecanadaptourskillstot
项目管理方法的核心是风险管理与()相结合。A.目标管理 B.质量管理 C
《萨班斯——奥克斯利法案》第302条款规定了公司对财务报告的责任,要求对于按照1
提出人格基本维度以及人格结构层次理论的心理学家是()。A.奥尔波特 B.
下列物质中,能够在底物水平上生成GTP的是( )。A.乙酰CoA B.琥珀酰
下列关于道路交通标志的说法,正确的有()。A.主标志应包括警告、禁令、指示及指
最新回复
(
0
)