首页
登录
职称英语
They learned about the offer of free goods at ______. [originaltext] All the h
They learned about the offer of free goods at ______. [originaltext] All the h
游客
2023-09-27
66
管理
问题
They learned about the offer of free goods at ______.
All the housewives who went to the new supermarket had one great ambition: to be the lucky customer who did not have to pay for her shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said: "Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This may be your lucky day?
For several weeks Mrs. Edwards hoped, like many of her friends, to be the lucky customer. Unlike her friends, she never gave up hope. The cupboards in her kitchen were full of things which she did not need. In vain her husband tried to dissuade her. She dreamed of the day when the manager of the supermarket would approach her and say: "Madam, this is your lucky day, Everything in your basket is free."
On Friday morning, after she had finished shopping and had taken it to her car, she found that she had forgotten to buy any tea. She dashed back into the supermarket, got the tea and went towards the cash desk. As she did so, she saw the manager of the supermarket approach her. "Madam", he said, holding out his hand, "I want to congratulate you! You are our lucky customer and everything you have in your basket is free."
选项
答案
the supermarket
解析
来自原文“For this was what the notice just inside the entrance promised.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3051887.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Amy,whatwasyourfirstjob?W:Well,whenIgraduatedfromt
[originaltext]M:Amy,whatwasyourfirstjob?W:Well,whenIgraduatedfromt
[originaltext]M:Amy,whatwasyourfirstjob?W:Well,whenIgraduatedfromt
[originaltext]M:Iwanttogohome.Thefilmisnotinteresting.W:Gohome?I
[originaltext]M:Iwanttogohome.Thefilmisnotinteresting.W:Gohome?I
[originaltext]M:Iwanttogohome.Thefilmisnotinteresting.W:Gohome?I
[originaltext]M:Iwanttogohome.Thefilmisnotinteresting.W:Gohome?I
[originaltext]Mr.Wangisnotinnow.CanItakeamessageforhim?[/originaltext
[originaltext]Mr.Wangisnotinnow.CanItakeamessageforhim?[/originaltext
[originaltext]Mr.Wangisnotinnow.CanItakeamessageforhim?[/originaltext
随机试题
有些男人还在怀念昔日以男子为中心的年代。那时,他们下了班回家,热腾腾的晚餐已摆好在桌上,妻子儿女围上来问寒问暖;家中大事小事多由自己作主,因为男人作为一家
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,please.(7)I’dliketoc
垄断行业monopolyindustry
某项目中,总成本费用为100亿,折旧费为10亿,摊销费为10亿,财务费用为5亿,
具有散寒止痛,理气和胃作用的药物是A.高良姜 B.花椒 C.丁香 D.小
科幻作品《格兰特船长的儿女》的作者是()。A.玛丽·雪莱 B.阿西莫夫
刘老师在《镜头里的花》摄影课教学中,在教室里布置了很多花卉,并播放有关花卉的影像
(2017年11月)劳动争议仲裁委员会的成员不包括()。A.用人单位代表
随着环境的动态性增强,许多事物具有不可预测性,环境的不确定性因素增多,因此,要求
A.解磷定 B.苯海索(安坦) C.新斯的明 D.哌替啶 E.左旋多巴氯
最新回复
(
0
)