首页
登录
职称英语
Dear customer, By subscribing "Wildlife Magazine" now you will experience th
Dear customer, By subscribing "Wildlife Magazine" now you will experience th
游客
2023-09-27
61
管理
问题
Dear customer,
By subscribing "Wildlife Magazine" now you will experience the enjoyment that comes from knowing wildlife and nature. Our exciting articles will open your eyes to problems faced by wildlife, but you will also gain a front row seat to eye-opening adventure. On upcoming issues, you will visit the deepest oceans and highest mountains in the world, from the comfort of your own living room. In order to show that we care about animals, we are committed to donate ten percent of profit to the Wild Fund.
Together we can all help make a difference. Show your care by sending for our magazine. The subscription price is $1,440 per year. But if you subscribe now (before Nov. 12), you will enjoy a discount price of $1,008—a 30% discount off our regular rates. And there is more:
-You will also receive a surprise gift.
-You will automatically enter our lucky draw for a grand prize of $400,000. To subscribe, just fill in the form attached and send it back to us. For further inquiries, please call 34565434.
选项
答案
Wildlife Magazine
解析
本题为细节题,信息点定位在第一段第一句"By subscribing ’Wildlife Magazine’…",此处"subscribing"是订阅的意思,因此其后内容为杂志名。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3050906.html
相关试题推荐
Wedealwithalotofforeigncustomersandareconsideredtobeoneoftheirmo
A—OurBusinessJ—TermsofUseB—OurCustomersK—CompanyHistoryC—CustomerTrain
A—OurBusinessJ—TermsofUseB—OurCustomersK—CompanyHistoryC—CustomerTrain
Peterisoneofthefewpeoplewho______learntfromexperience.A、hasB、wasC、hav
Peterisoneofthefewpeoplewho______learntfromexperience.A、hasB、wasC、hav
Jamestookthemagazinesoffthelittletabletomake_______forthetelevision.A
Anexperienceddoctorusuallyjudgesapatient’sillnessaccordingtothevario
Experiencetwogreatthemeparksinonegreatscenicspots—Disney’sCaliforn
Experiencetwogreatthemeparksinonegreatscenicspots—Disney’sCaliforn
Experiencetwogreatthemeparksinonegreatscenicspots—Disney’sCaliforn
随机试题
June15,2006DearSir,Yourshipmentoftwelvethousand"Smart"watcheswas
[originaltext]Thanksalotforyourhelp.[/originaltext][originaltext]Whyare
WehavequiteabitofinformationaboutancientEgyptianmedicine.Physicia
[originaltext][23]Watchingmoviesisagoodwaytoimproveyourlistening.
There’sthisgreatrecurring"SaturdayNightLive"skitfromseveralyearsb
WhichofthefollowingstatementsaboutKyotoisINCORRECT?[originaltext]M:Hi,
严重烧伤患者的代谢率可增高A.30%~40% B.40%~50% C.5%~
根据《中华人民共和国民法典》规定,法人、非法人组织享有( ),有权依法决定、使
我们说的共产主义,是指一种 A.科学的理论B.现实的运动 C.未来的社会制
银行进行外汇交易时,有买入价、卖出价和中间价,如果某国银行间外汇交易市场上外汇买
最新回复
(
0
)