首页
登录
职称英语
This is a story about how someone in a very difficult situation keeps her po
This is a story about how someone in a very difficult situation keeps her po
游客
2023-09-26
84
管理
问题
This is a story about how someone in a very difficult situation keeps her positive attitude. An award should go to the United Airlines gate agent in Denver for Being smart. She made her point when confronted with passenger who probably deserved to fly as cargo.
A crowded United flight was canceled. A single agent was rebooking a long line of inconvenienced travelers. Suddenly an angry passenger pushed his way to the desk. He slapped his ticket down on the counter and said, "I HAVE to be on this flight and it has to be FIRST CLASS."
The agent replied, "I’m sorry sir. I’ll be happy to try to help you, but I’ve got to help these folks first. And I’m sure we’ll be able to work something out.
The passenger was unimpressed. He asked loudly, so that the passengers behind him could hear, "Do you have any idea who I am?"
Without hesitating, the gate agent smiled and grabbed her public address microphone." May I have your attention, please?" she began, her voice bellowing throughout the terminal, "We have passenger here at the gate WHO DOES NOT KNOW WHO HE IS. If anyone can help him find his identity, please come to the gate. "
With the folks behind him in line laughing uncontrollably, the man glared at the United agent, gritted his teeth and swore, "Damn it all!"
She grinned and said, "I’m sorry, sir, but you’ll have to stand in line for that, too." [br] What do you think of the gate agent?
选项
A、Smart.
B、Impolite.
C、Happy.
D、Kind.
答案
A
解析
判断题。根据文章的第一段和第二段可以判断出作者对这位检票员的高度评价以及在后来这位检票员处理问题时所表现的聪明才智,故符合题意的选项是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3046240.html
相关试题推荐
Thisquestionisverydifficult,______ofthestudentscananswerit.A、BothB、A
Whentheywereindifficulty,wewouldcometo______help.A、thevillagers’B、th
(take)______thefinancialdifficultiesintoconsideration,we’dbetterputoff
Itishightimesomeone______Nickthateachmemberofateamhastodohissha
Themaindifficultythewriterhadinreadinginher7thgradewasthat______.
Themaindifficultythewriterhadinreadinginher7thgradewasthat______.
Itisnicethatyouhavesomeone______youoff.A、haveseenB、sawC、seeD、tosee
Thispassageisintendedforsomeonewho______.[br]Thepassageimpliesthati
Thispassageisintendedforsomeonewho______.[br]Fromthecontext,wecans
[originaltext]W:Howwastheflight,Tony?M:Difficult.Theweatherwasbad,a
随机试题
MostlargecorporationsintheUnitedStateswereoncerunbyindividualcapital
Bytheendoflastyearthey______out5,000bicycles.A、haveturnedB、turnedC、w
种植土屋面的防水等级应不低于几级?( )A.Ⅰ级 B.Ⅱ级 C.Ⅲ级 D
当在使用中对水泥质量有怀疑或水泥出厂超过三个月(快硬硅酸盐水泥超过一个月)时,应
儿童社会工作的目标是()。A.儿童得到适切的养育和照料 B.儿童身体能够
无套利区间的上下界幅宽主要是由()决定的。A.交易费用 B.现货价格大小
可以切割金属和非金属材料,其主要优点是切割速度快、切割面光洁、热变形小,几乎没有
下列关于工程定额说法,正确的是()。A.施工定额是企业编制投标报价和成本管
男,23岁,农民,11月份因发热、头痛、呕吐3天入院。体检:面颈部潮红,双腋下少
最新回复
(
0
)