首页
登录
职称英语
Every town in the United States has a post office. Some are very small, and
Every town in the United States has a post office. Some are very small, and
游客
2023-09-25
83
管理
问题
Every town in the United States has a post office. Some are very small, and you may also find them in the corner of a shop. Others are larger buildings. They are open five days a week and on Saturday mornings. From Monday through Friday they are usually open from 8:30 a. m. to 4:30 p. m. .
If you know how much the postage(邮资)is for your letter, you can buy stamps at any window. In some post offices you can buy stamps from machines. Stamps are sold many different prices, from one cent to many dollars. If you are not sure how much postage is for your letter, you may ask the man or the woman in the post office for help. He or she will give you the stamps you need. If you are sending your letter far away, you should use airmail envelopes(航空信封). Remember that postage will be more expensive for a letter to be sent outside the country.
At a post office you can also buy postcards. A postcard is cheaper than a letter. Usually the price of postage for a postcard is about haft that of a letter. The postcards that you buy at a post office do not have pictures. However, also they are not to be sent outside the country. [br] The post offices in the United States are open ______ .
选项
A、seven hours a day
B、six hours a day
C、five hours a day
D、eight hours a day
答案
D
解析
计算题。根据第一段最后一句From Monday through Friday they are usually open from 8:30 a. m. to 4:30 p. m. . 计算得知美国邮局的营业时间是每天8小时, 故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3045217.html
相关试题推荐
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.Americansspendm
Inthispassage,theauthorstatesthat______.[br]Thepurposeofthelastpara
Inthispassage,theauthorstatesthat______.[br]Thewords"routineoperat
Inthispassage,theauthorstatesthat______.[br]Accordingtothispassage,h
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
[originaltext]W:HowmuchdoesitcosttosendapostcardtotheUnitedStates
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]According
Whatkindofplacesarehotelbars?Hotelbarsare______intheUnitedStates.[
[originaltext]W:CambridgeTheaterBoxOffice.M:Haveyougotanyticketsfor
随机试题
[originaltext]Don’tweneedtoleavefortheairportsoon?(A)Yes,rightafte
[originaltext]M:MrsDurrell,canyoutellussomethingaboutfurtherandconti
FormostofAmericanhistory,businesseswereruntoprovidelivelihoodsan
为了迅速排出桥面雨水,桥面铺装要根据不同铺装类型沿横桥向设置( )的双向横坡。
死胎的可靠证据( )A.检查未闻胎心 B.自觉胎动停止 C.羊水浑浊 D
共用题干 Self-relianceThemostimportantth
肥胖型糖尿病人不宜应用的降脂药物A.氯贝丁酯 B.洛伐他汀 C.考来烯胺
以下说法正确的是()。A.我国普通高中专任教师中,女性教师人数在200
位于9度抗震设防区、设计基本地震加速度值为0.40g,设计地震分组为第一组,建筑
神经-骨骼肌接头处的兴奋传递物质是( )。A.去甲肾上腺素 B.肾上腺素
最新回复
(
0
)