首页
登录
职称英语
The following is an application letter. After reading it, you should give br
The following is an application letter. After reading it, you should give br
游客
2023-09-25
72
管理
问题
The following is an application letter. After reading it, you should give brief answers to the 5 questions (No. 56 through No. 60) that followed. The answers (in no more than 3 words) should be written after the corresponding numbers on the Answer Sheet.
Dear Mr. Cavendish,
I am writing to apply for the position as the general assistant that you recently advertised in newspaper. I take keen interest in the post because I find that my major and experiences well meet the requirements you stated in the advertisement.
Being interested in management and English, I pursued my graduate study in the direction of Public Relations in Sichuan International Studies University, and got a Master’s Degree in 2005. I was a top student through the three academic years, as can be shown in the enclosed resume and reports. After graduation, I ever have been a tour guide in a travel agency. As Shanghai is my hometown and I love it very much, I have decided to move back and so I venture to apply for the position in your company.
If I were favored with an interview, I would be most grateful. Please contact me at 139××××2398. Thank you for your consideration.
Best wishes.
Yours sincerely [br] Where does the applicant see the advertisement?The applicant founds it ______.
选项
答案
in newspaper
解析
细节题。根据第一段第一句I am writing to apply for the position…that you recently advertised in newspaper. 可知,应征者是在报纸上发现广告的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3044601.html
相关试题推荐
Butfortherain,we______apleasedjourney.A、willhaveB、shouldhavehadC、wo
Butfortherain,we______apleasedjourney.A、willhaveB、shouldhavehadC、wo
Weshoulddress______duringtheentiretrip.[br]AccordingtoStep3,weshou
Whetherthiswillbeyourfirstoryourthousandthbusinesstrip,youshould
Weshoulddress______duringtheentiretrip.[br]Whatshouldwedoeventhoug
Weshoulddress______duringtheentiretrip.[br]AccordingtoStep3,weshou
Whatisthemainideaofthefirstparagraph?[br]Whichofthefollowingisthe
Whatisthemainideaofthefirstparagraph?[br]Whichofthefollowingisthe
[originaltext]Howmuchshouldthecustomerpayforthegloves?[/originaltext]A、
______,weshallgoonapicnic.A、TheweatherisfineB、ShouldweatherbefineC
随机试题
Thenewhotelhaserectedabeautifulbuildingwithrecreationareaandconferen
[originaltext]M:Oh,Ijustgotsomebadnewstoday.W:Whathappened,Tony?M:
Lookingbackonmychildhood,Iamconvincedthatnaturalistsarebornandno
WhencatastrophicfloodshitBangladesh,TNT’semergency-responseteamwasr
PassageThree(1)LondonmaybeEurope’scommercialcapital,butnotall
A.6.5%~8.5% B.90%~91% C.7%~8% D.50%~7
根据我国民法通则的规定,学校及其他教育机构应属于。()A.企
急性细胞排斥反应中,最重要的效应细胞是A:巨噬细胞B:NK细胞C:DCD:
简述明末农民起义。
某男性患者,26岁,在准备结婚过程中,连续多日劳累,患化脓性扁桃体炎。医生在为其
最新回复
(
0
)