首页
登录
职称英语
Mother’s Day is a time of commemoration and celebration for Mom. It is a time
Mother’s Day is a time of commemoration and celebration for Mom. It is a time
游客
2023-09-25
43
管理
问题
Mother’s Day is a time of commemoration and celebration for Mom. It is a time of breakfast in bed, family gatherings, and crayon scribbled "I Love You".
The earliest Mother’s Day celebrations can be traced back to the spring celebrations of ancient Greece in honor of Rhea, the Mother of the Gods. During the 1600’s, England celebrated a day called "Mothering Sunday". Celebrated on the 4th Sunday of Lent ( the 40 day period leading up to Easter), "Mothering Sunday" honored the mothers of England.
In the United States Mother’s Day was first suggested in 1872 by Julia Ward Howe (who wrote the words to the Battle hymn of the Republic ) as a day dedicated to peace. Ms. Howe would hold organized Mother’s Day meetings in Boston, Mass every year.
In 1907 Ana Jarvis, from Philadelphia, began a campaign to establish a national Mother’s Day. Ms. Jarvis persuaded her mother’s church in Grafton, West Virginia to celebrate Mother’s Day on the second anniversary of her mother’s death, the 2nd Sunday of May. By the next year Mother’s Day was also celebrated in Philadelphia.
Ms. Jarvis and her supporters began to write to ministers, businessmen, and politicians in their quest to establish a national Mother’s Day. It was successful as by 1911 Mother’s Day was celebrated in almost every state. President Woodrow Wilson, in 1914, made the official announcement proclaiming Mother’s Day as a national holiday that was to be held each year on the 2nd Sunday of May.
选项
A、Greece
B、England
C、United States
D、not mentioned
答案
A
解析
正确答案在文章第二段The earliest Mother’s Day celebrations can be traced back to the spring celebrations of ancient Greece in honor of Rhea.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3043527.html
相关试题推荐
(send)______thebabytobed,themotherbegantoworkagain.Havingsent
Mike’sfatheraswellashismotherinsistedthathe______home.A、stayedB、coul
Whathappenedwhenamotherandherdaughterweresittingintheirroom?______
Thepoorchildneverreceivedloveor______(kind)fromhisstep-mother.kindnes
WhenIwasin7thgrade,Ihadalotoftroubleinreading.Mymotherusedt
[audioFiles]audio_eham_j65_001(20082)[/audioFiles]A、Friends.B、Motherandson.
Thereason______Ican’tcomeisthatmymotherisillA、becauseB、whyC、asD、fo
[originaltext]W:MymothertoldmetokeepawayfromtheswimmingpoolM:Dids
[originaltext]W:MymothertoldmetokeepawayfromtheswimmingpoolM:Dids
WhatwouldJohn’smotherdowhenhegoestoschool?Shewouldstillbe______
随机试题
______theirhatsintotheair,thefansofthewinningteamletoutloudshouts
Lastyear,Iwroteapieceentitled"WhywewronglyfreakoutoverAP?"Thr
Dalianurgentlyneedstoestablisha【B1】______oftalentedpeopletomeetthe
[originaltext]Weallknowthatexerciseisgoodforyourhealth.Butsomekinds
关于用纸量,说法正确的是()。A.3令等于3000方 B.400张全张纸
甲对乙享有100万元债权,乙对丙享有100万元债权。现甲对乙的债权到期。乙对丙的
对于献血者的叙述,错误的是( )。A.献血者年龄18~55岁 B.献血一次不超
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
新股网上累计投标询价发行与一般网上定价发行的不同之处在于()。 A.认购方
下列关于金融互换的说法,不正确的是()。A.互换中包含两个或两个以上的当事人
最新回复
(
0
)