首页
登录
职称英语
The most important thing when honoring guests from foreign countries is to a
The most important thing when honoring guests from foreign countries is to a
游客
2023-09-25
82
管理
问题
The most important thing when honoring guests from foreign countries is to accept and understand the differences. Here are some of the differences that people have in their different cultures.
In the United States, Britain and most Western countries, men should remove their hats (including baseball caps) when attending church services, at funerals and during the singing of the national anthem. A gentleman never wears a hat inside a building, and a guest who walks into someone’s home wearing a hat is considered a buffoon whose parents did a bad job of educating their offspring——for it rarely rains inside a house!
The French are not rude, but they do not like smiles. They just believe that anyone who smiles a lot is an idiot. If you want to relate to the French, smile with your eyes, do not grin with your mouth.
Do not bring wine to dinner at the home of a French person; such an act is thought to show a lack of confidence in the host’s wine choice. Flowers are more appreciated.
In Germany a gentleman stands behind a lady on an escalator going up, and in front of her on an escalator going down just in case she falls down.
The gesture that many Americans think to be universal to indicate "OK" or "I agree", or "Great" which is a hand sign that employs the fingers spread with the tips of thumb and index finger forming a circle, is an obscene gesture in many countries, notably Brazil and Southern Europe. [br] If you are invited to have a dinner at your French friend’s house, you can send them ______.
选项
A、cigarettes
B、wines
C、flowers
D、chocolates
答案
C
解析
细节题。本题问的是如果你被邀请去一位法国朋友家里,你可以给他们送什么。这一点在文章第四段最后一句话“Flowers are more appreciated.”因此选项C为正确答案.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3043454.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Iamsorry.Ihavetoleaveabitearly.Ihaveanimportanta
Doyouagreethatitisimportanttomakeyourself______(understand)?understood
Copernicus(哥白尼)discoveredanimportant(true)______whenhelearntthatthee
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Toforeignengineersorstudentsofeng
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Toforeignengineersorstudentsofeng
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Toforeignengineersorstudentsofeng
Thispracticebookisintendedforforeignengineersorstudentsofengineeri
Thispracticebookisintendedforforeignengineersorstudentsofengineeri
Itisimportantthateverybody(get)______preparedbeforehand.(should)getItis
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Totheforeignersengagedin______who
随机试题
Theearthiswitnessinganurbanrevolution,aspeopleworldwidecrowdinto
TheyoungmanspeaksJapanesefluentlyasifhe______aJapanese.A、wereB、wouldb
[originaltext]Shouldgirlsgotoschoolonlywithothergirls?Isitbetter
Iammoreofahostthanaguest.Ilikepeopletostaywithmebutdonotmu
[originaltext]W:It’samiraclethatFrankcameoutoftheaccidentalive.M:Y
[originaltext]TheremainsofaBritishtouristwhodisappearedinCanadahaveb
在实际工作中,当总体规模较大时,一般不直接采用简单随机抽样,原因是( )。A.
黄老师根据高中生的特点开设“微电影”课程,让学生组成摄制小组,合理分工,创作出一
患者男性,31岁,因智齿拔牙后出血不止,进一步检查后确诊为血友病A。由于之前对血
证券公司、证券投资咨询机构应当提前5个工作日将广告宣传方案和时间安排向公司住所
最新回复
(
0
)