首页
登录
职称英语
What did Peter find when he woke up one morning?He found that the floor of his
What did Peter find when he woke up one morning?He found that the floor of his
游客
2023-09-24
62
管理
问题
What did Peter find when he woke up one morning?
He found that the floor of his room was ______.
[br] What did people send to the victims of the flood?
They sent money and ______ to the victims.
On June 12th, Peter had a surprise when he woke- up in the morning. He found that the floor of his room was flooded. When he looked out of the window, he saw many cars upside down in the street. It was a sad day for Peter’s hometown, which is a mountain city. In the twenty-four hours, nearly seventeen inches of rain fell. Usually about sixteen inches of rain falls in the whole month of June. Tons of mud and rocks crashed down on the houses below. Sixty-four people died in the flood and more than 2,500 people lost their homes. For some time after the flood, helicopters continued to rescue people. Many people sent money and life necessities to the victims of the flood and helped them rebuild their hometown.
选项
答案
life necessities
解析
本题问人们给灾民捐赠了什么。最后一题的答案往往在文章的最后。从最后一句Many people sent money and life necessities to the victims of the flood...可知答案为life necessities生活必需品。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3043157.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning.WhatcanIdoforyou.’?W:Goodmorning.(6)I’
[originaltext]W:(8)Goodmorning,sir.MayIhelpyou?M:Yes.(8)(9)Would
[originaltext]W:Goodmorning,sir.MayIhelpyou?M:Yes.Ihavearoombooke
[originaltext]M:Goodmorning,haveyouanythingtodeclare?W:No,I’veonlyb
Mary(study)______Englishontheradioeverymorning.studies本题考点是动词时态。时间状语ever
[originaltext]M:Iagreedwithyourplanatthemeetingthismorning.Itwasan
[originaltext]M:Goodmorning.(10)WillyoubookaplanetickettoLondonfor
[originaltext]M:Iwentdowntownat8:30yesterdaymorning,andIdidn’tcomeb
[originaltext]W:Hello.Whendidyougetback?M:Um,thismorning.Around6o’
Thismorningthenewspaperhadaveryinteresting______onthepopulationprobl
随机试题
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
John:Whydon’twejustgooutforacoffee?Steve:______I’vepromisedmyself
Whenshouldpeoplebemadetoretire?55?65?Shouldtherebeacompulsory
Worldleadersneedtotakeactionontheenergycrisisthatistakingshape
[originaltext]W:I’llmakeyourflightreservationsbyphonenowandthenwrite
旅游大巴司机张某在倒车时操作失误,撞上李某新买的轿车,致其严重受损,李某因处理事
2015年5月11日,中国人民银行对金融机构存贷款利率浮动区间进行了调整,调整为
绘制1︰2.5万、1︰5万地形图时,针对整齐排列、成行列分布的一片单幢房屋,下列
期货公司董事、监事和高级管理人员受到非法或者不当干预,不能正常依法履行职责,导致
(2015年真题)关于矩阵组织缺点的说法,错误的是()。A.组织的稳定性差
最新回复
(
0
)