首页
登录
职称英语
We know mosquitoes very well. Mosquitoes fly everywhere. They can be found a
We know mosquitoes very well. Mosquitoes fly everywhere. They can be found a
游客
2023-09-24
61
管理
问题
We know mosquitoes very well. Mosquitoes fly everywhere. They can be found almost all over the world, and there are more than 2,500 kinds of them.
No one likes the mosquito. But the mosquito may decide if she loves you. She? Yes, she. The male mosquito doesn’t bite! Only the female mosquito bites because she needs blood to lay eggs. She is always looking for things or people she wants to bite. If she likes what she finds, she bites. But if she doesn’t like your blood, she will turn to someone else for more delicious blood. Next time a mosquito bites you, just remember you are chosen. You’re different from the others!
If the mosquito likes you, she lands on your body without letting you know. She bites you so quickly and quietly that you may not feel anything different. After she bites, you will have an itch (痒) on your body because she puts something from her mouth together with your blood. When the itch begins, she has flown away.
And then what happens? Well, after her delicious dinner, the mosquito feels tired. She wants to find a place to have a good rest. There, in a tree or on a wall, she begins to lay eggs, hundreds of eggs. [br] Which of the following is NOT true?
选项
A、Only the female mosquito bites.
B、No one likes the mosquito.
C、Mosquitoes will bite everyone.
D、Mosquitoes lands on your body without letting you know.
答案
C
解析
判断正误题。根据第二段If she likes what she finds, she bites. But if she doesn’t like your blood, she will turn to someone else…可推断出蚊子会有选择性地吸血,因此C不符合这一点,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3040545.html
相关试题推荐
Weknowmosquitoesverywell.Mosquitoesflyeverywhere.Theycanbefounda
Weknowmosquitoesverywell.Mosquitoesflyeverywhere.Theycanbefounda
Weknowmosquitoesverywell.Mosquitoesflyeverywhere.Theycanbefounda
Weknowmosquitoesverywell.Mosquitoesflyeverywhere.Theycanbefounda
Weknowmosquitoesverywell.Mosquitoesflyeverywhere.Theycanbefounda
Thepolice(be)______searchingforthethiefeverywhere.arepolice是集合名词,如果所采取的行动是
随机试题
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthe
[originaltext]Thankyouforcomingtothismeetingforstudentswhowillbe
Theylaunchedacampaigntoprotectanimalsandrequiredmanypassers-bytosign
TheStudyofChimpanzeeCulture
Therateatwhichmanhasbeenstoringupusefulknowledgeabouthimselfand
在1895年1月发表的《原强》一文中,首倡力、智、德三育,称“力、智、德三育为国
下列关于抵押人转让抵押物的说法,正确的是()。 A.抵押人在抵押期间全部转让
2004年《巴塞尔新资本协议》的主要内容有()。A.构建了“三大支柱”的监管框
可用静脉注射苯巴比妥钠解毒的是A.紫雪丹 B.雷公藤片 C.祛风舒筋丸 D
某上市公司的总股本为2亿股,2007年6月30日的收盘价为20元,账上的净资产值
最新回复
(
0
)