首页
登录
职称英语
Telecommunications allows people around the World to contact one another, to
Telecommunications allows people around the World to contact one another, to
游客
2023-09-23
84
管理
问题
Telecommunications allows people around the World to contact one another, to access information instantly, and to communicate from remote areas. Telecommunications usually involves a sender of information and one or more recipients(收件人) linked by a technology, such as a telephone system, that transmits information from one place to another. Telecommunications devices convert different types of information, such as sound and video, into electronic signals. The signals can then be transmitted by means of media such as telephone wires or radio waves. When a signal reaches its destination, the device on the receiving end converts the electronic signal back into an understandable message, such as sound over a telephone, moving images on a television, or words and pictures on a computer screen. Telecommunications enables people to send and receive personal messages across town, between countries, and to and from outer space. It also provides the key medium for news, data, information’ and entertainment.
Telecommunications messages can be sent in a variety of ways and by a wide range of devices. The messages can be sent from one sender to a single receiver (point-to-point) or from one sender to many receivers (point-to-multipoint). Personal communications, such as a telephone conversation between two people or a facsimile (fax) message, usually involve point-to-point transmission. Point-to-multipoint telecommunications, often called broadcasts, provide the basis for commercial radio and television programming.
选项
A、Telecommunications are devices and systems that transmit electronic signals across long distances.
B、Telecommunications allows people around the world to contact one another, to access information instantly, and to communicate from remote areas.
C、Telecommunications usually involves a sender of information and one or more recipients(收件人) linked by a technology.
D、Telecommunications are devices and systems that carry, electronic signals across short distances.
答案
A
解析
首先要明确提问,即要给“communication” 下一个定义。根据文章的整体内容来看;B项是文章的第一句话,不能称之为“communication”的定义;C项也是文章第一段中的原句,故排除。A项和C项有着相似之处,唯一不同的是一个是“across long distances”;一个是“across short distances”. 然后据文章内容推出A项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3039733.html
相关试题推荐
Somepeoplethink______abouttheirrightsthantheydoabouttheirresponsibil
Peoplewhoarenotself-confidentdependtoomuchonthepraiseofothersinord
Infact,therearedifferentreasons______peopleareworkinglonghours.A、wher
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
______thereactionsofpeoplewiththisdrug,scientistshavelearnedmoreabou
PeoplepreferIPphonecallstoordinaryonesbecausetheformeris______.[br]
PeoplepreferIPphonecallstoordinaryonesbecausetheformeris______.[br]
PeoplepreferIPphonecallstoordinaryonesbecausetheformeris______.[br]
随机试题
Angyaldescribedthecaseofamanwithadomineeringfatherwhoshowedextr
均质圆柱体重P,直径为D,置于两光滑的斜面上。设有图示方向力F作用,当圆柱不移动
A.不仅关心患者的躯体,而且关心患者的心理 B.注意克服人-物-人的物化趋势
在满族婚俗中。男家近亲女眷前往女家,送给未来新娘一些珠宝钗环等首饰,并为其带上,
某条约规定:任何一个成员国如果受到武装攻击,缔约国将作出集体反应;各缔约国决心维
注:1.农村金融机构包括农村商业银行、农村合作银行、农村信用社和新型农村金融
企业向员工提供心理咨询、家庭援助、定期健康检查计划属于()。A.非工作日福利
A.未经批准擅自采猎野生药材物种 B.未经批准进入野生药材资源保护区从事科研、
在有突出危险的煤矿矿井中,对于巷道布置,错误的做法是()A:减少井巷揭穿突出煤层
有功功率同时系数取0.85;无功功率同时系数取0.95。变电所低压侧计箅负荷
最新回复
(
0
)