首页
登录
职称英语
You’d think Pauline Hord would have served her time by now. After all, she r
You’d think Pauline Hord would have served her time by now. After all, she r
游客
2023-09-23
88
管理
问题
You’d think Pauline Hord would have served her time by now. After all, she recently celebrated her 90th birthday, and by the time she achieved that breathtaking (激动人心的,使人惊叹的) milestone, she’d already done a 10-year stretch in the Mississippi State Prison.
Ms. Hord is a sweet-natured, gentle-talking, white-haired Southerner who never owed a debt to society—thus, she never had to pay one. So you have to wonder what a woman like this is doing in a place where most people are itching to get loose. Unlike the rest of the population, Ms. Hord goes to prison freely and eagerly. And when she gets there, she persuades prisoners of every sort to sing little ditties (小诗,短歌谣) about their ABCs and XYZs.
At age 80, Ms. Hord began teaching prisoners to read during a chance visit to the State Prison with a lawyer friend. "When Igor there, I heard that a group of volunteer workers had been praying for a teacher. They asked me if I would come and I said I would be thrilled (非常激动的,高兴的) ,” she said.
On a personal level, Ms. Hord considers this rewarding work. "If you get at the reason why these men went into crime, you will find that none of them succeeded in their early years of schooling." "They went to school at 5 believing they were going to learn to read. When they didn’t learn in the first or second grade, they realized something was wrong. By 8, they were having problems. By 12 or 13, they were drinking or using drugs. And it’s getting worse. I’m seeing younger and younger prisoners who know less and less. They can’t read well enough to function in this society." She says.
It is this situation that Ms. Hord goes to prison week after week to correct. And when her most difficult students finally begin to read, she is sure that she, too, knows why the caged birds sing, [br] Which of the following statements can be inferred from the passage?
选项
A、Many people volunteered to join Ms. Hord in her work.
B、Most of the prisoners had no desire to learn as a child
C、Ms. Hord found some prisoners impossible to teach.
D、Ms. Hord took up her volunteer job by chance.
答案
D
解析
由第三段首句At age 80,Ms. Hord began teaching prisoners to read during a chance visit to the State Prison with a lawyer friend.可以推出她是由于偶然的机会开始做这个工作的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3038417.html
相关试题推荐
[originaltext]Atwhattimedoesthewomanwantherfoodserved?[/originaltext]A
He______inthearmyfortenyears,andheretiredlastyear.A、hasservedB、had
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sher
ThegreatmansawthebirthofSaudiArabiaandobserveditsgrowthanddevelopm
(61)Innshaveservedtravelerssinceancienttimes.(62)Theemergenceofthehot
(61)Innshaveservedtravelerssinceancienttimes.(62)Theemergenceofthehot
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sher
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sher
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sher
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sher
随机试题
ThatwassoseriousamatterthatIhadnochoicebut______thepolice.A、tocall
[originaltext](1)Thepriceofgoldfelltoitslowestlevelinfiveyearsi
FiveCommonMistakesinConversationsandTheirSolutionsI.Notlist
(1)Twoyearsagothismonth,Doubledaypublishedahistoricalthrillerwith
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichaperso
自我效能感是对自己操作能力的自我觉知,是一种决定人们的行为、思维方式以及在紧张情
股权投资基金投资于目标公司的股权,预期获得( )现金流。 Ⅰ.持有股权期间的
下列各项中,影响资本结构的因素包括()。A.企业的资产结构 B.企业财务状况
根据目标人群对媒介的拥有情况和使用习惯来选择传播媒介,符合传播媒介选择的( )
关于医疗事故构成中主体要件的错误说法是A.医疗事故的责任方不包括卫生行政部门
最新回复
(
0
)