首页
登录
职称英语
Scientists can determine someone’ s favorite food from their body shape. The
Scientists can determine someone’ s favorite food from their body shape. The
游客
2023-09-21
68
管理
问题
Scientists can determine someone’ s favorite food from their body shape. They have discovered that the arrangement of taste buds (舌部味蕾) on the tongue varies for different body types. The scientist team examined 1,000 British adults and divided them into three physiologically recognized body types—ectomorphs, endomorphs and mesomorphs. They determined that a person’ s body type indicated where they were likely to have the most taste buds on the sweet, bitter or salty areas of their tongue.
The study showed that ectomorphs, who make up one in three of the population, usually have a small delicate shape, have a sweet tooth but hate bitter foods. Mesomorphs, who make up 20 percent of the population, usually have a muscular shape and prefer salty or bitter foods but dislike sweet foods. Half the British population are endomorphy with soft, rounded bodies, and they like most foods. The findings showed that for two in three people food preference was a physiological rather than a psychological choice.
Body shape expert Simon Bradshaw, who takes charge of this team, said: " It appears that simply by looking at an individual’ s body shape we can make sure about their preferences. " But Catherine Collins, of the British Dietetic Association said:" It is difficult to dictate whether our body shape dictates the food we like, or the food we like dictates body shape. " It stands to reason people who prefer most types of foods will be fatter and people who are the endomorph shape tend to find it more difficult to lose weight. [br] Which of the following statements is true according to the passage?
选项
A、People of the endomorph shape tend to lose weight more difficultly.
B、People who don’ t like most food are easy to lose weight.
C、Different body shape determines one’ s weight.
D、Half of the British are mesomorphs with soft, rounded bodies, and they like most foods.
答案
A
解析
题干意为“根据本文,下面哪句话是正确的”。由文章最后一句话可知,大部分食物都喜欢的人会更胖一些,胖型体质者往往感到减肥很难。但并没有说不喜欢吃大部分食物的人容易减肥,所以排除B:C项体形决定体重,文章均未涉及;由第二段中的“Half of the British population are endomorph with soft,rounded bodies,and they like most foods”可知,有一半的英国人是胖型体质者,D项一半的英国人是强壮型体质者(mesomorphs),与原文不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3034635.html
相关试题推荐
Whatdoscientiststhinkofdreams?Manyscientistsbelievethatdreamsare_____
Whatdoscientiststhinkofdreams?Manyscientistsbelievethatdreamsare_____
Mr.Smith,ourfavoritecoachiscrueltobekind;______Mr.Green,ourundesir
Modemscientistsregardsocietyitselfasinlargepartresponsibleforthecrim
Thearticle(attracted)(considerate)interestfromscientists(who)study(physi
Thispassageisintendedforsomeonewho______.[br]Thepassageimpliesthat
Thispassageisintendedforsomeonewho______.[br]Fromthecontext,wecan
Thispassageisintendedforsomeonewho______.[br]Toseewhetherthereisl
Unlikemanyscientists,AlbertEinsteinmadehisdiscoveries______.[br]Einste
Unlikemanyscientists,AlbertEinsteinmadehisdiscoveries______.[br]Accord
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01621(20097)[/img][br][originaltext]JohnarrivedinLond
Inordertogetpaid,thebeneficiaryindocumentarycreditmustpresentdocumen
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer.[img]2
Inthelastthirdofthenineteenthcenturyanewhousingformwasquietly
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
软件测试的目的是()A.避免软件开发中出现的错误 B.发现软件中出现的错误
大连接体的主要作用不是A.传导和分散力 B.连接局部义齿各部分 C.恢复功能
供电单位或施工单位到用户变电站内施工时,工作票应由有权签发工作票的(
休克代偿期的临床表现是A.血压稍低、脉快、脉压缩小 B.血压正常、脉细速、脉压
初步设计的目的是为了阐述在指定的地点、时间和投资控制数额内,拟建项目在技术上的可
最新回复
(
0
)