首页
登录
职称英语
In Washington D. C. , 1600 Pennsylvania Avenue is a very special address. It
In Washington D. C. , 1600 Pennsylvania Avenue is a very special address. It
游客
2023-09-21
83
管理
问题
In Washington D. C. , 1600 Pennsylvania Avenue is a very special address. It is the address of the White House, the home of the president of the United States.
Originally the White House was gray and was called the presidential Palace. It was built from 1792 to 1800. At this time, the city of Washington itself was being built. It was to be the nation’ s new capital city. George Washington, the first president, and Pierre Charles L’ En¬fant, a French engineer, chose the place for the new city. L’ Enfant then planned the city. The president’ s home was an important part of the plan.
A contest was held to pick a design for the president’ s home. An architect named James Hoban won. He designed a large three-story house of gray stone.
President Washington never lived in the Presidential Palace. The first president to live there was John Adams, the second president of the United States, and his wife Mrs. Adams did not really like her new house. In her letters, she often complained about the cold. Fifty fireplaces were not enough to keep the house warm!
In 1812 the United States and Britain went to war. In 1814 the British invaded Washington. They burned many buildings, including the Presidential Palace.
After the war James Hoban, the original architect, partially rebuilt the president’ s home. To cover the marks of the fire, the building was painted white. Before long it became known as the White House.
The White House is one of the most popular tourist attractions in the United States. Every year more than 1. 5 million visitors go through the five rooms that are open to the public. [br] The original home of the president needed to be rebuilt______.
选项
A、because John Adams’ wife did not like it
B、because it was cold in winter even with 50 fireplaces
C、because it had burned down during the war
D、because George Washington was not willing to live in it
答案
C
解析
题干意为“最初的总统府要重建是因为…”。由第五段最后一句“They burned many buildings,including the Presidential Palace.”可以推测出,最初的总统府要重建是因为被烧毁了,故选C
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3034563.html
相关试题推荐
OurpresidentwillholdaspecialpartyatMayFlowerHoteltonight______your
Thestorehasaspecialdepartmenttohandlecustomer______(complain).complaint词
Itwassimplyforsomespecialreasons______Ididn’ttellyouthetruthattha
Manyaspecialist______lookingforwardtoattendingthatconferencenowandthey
Aftershequalifiedasalawyer,shedecidedto(special)______incontractlaw
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.It
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.It
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.It
随机试题
Bill’sPizzaDineI
Haveyouevernoticedthatthereisnoshortageofpeoplewillingtogiveyo
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
职业道德的具有提高行业形象,促进全社会职业道德水准的作用。()
不宜用于大体积混凝土工程的水泥是( )。A.硅酸盐水泥 B.矿渣硅酸盐水泥
有抗震设防要求的框架结构的砌体填充墙,当墙长超过层高的( )倍时,宜设置钢筋混
患儿,男性,9岁,因前牙反而求治,病史不详。混合牙列,中切牙反,反覆盖较大,反覆
某证券公司从事上市公司并购重组财务顾问业务,下列关于其应当具备的条件描述正确的有
下列有关急性粒细胞白血病部分成熟性(M型)的叙述,错误的是A.血象中可见血红蛋白
共用题干 HaveYouFilleduptheForm?Ofall
最新回复
(
0
)