首页
登录
职称英语
Researchers say people traveling in traffic are three times more likely to s
Researchers say people traveling in traffic are three times more likely to s
游客
2023-09-21
81
管理
问题
Researchers say people traveling in traffic are three times more likely to suffer a heart attack.They say the risk of a heart attack is greatest within an hour of being in traffic.
The findings are based on a German study of almost seven hundred people who suffered heart attacks.The patients described their activities during the four days before their heart attack.Researchers found that those who had been in traffic were three times more likely to have a heart attack within one hour, compared to those who had not been in traffic.Most of those in the study had been traveling by car.But some had been on bicycles and others were on buses.
Research shows that people in cars and buses are exposed to ten times the amount of pollutants as people walking on the street.That is largely because they breathe in the particles and gases released from the vehicles in front of them.Over time, these small particles speed the buildup of a sticky substance in the blood.This can cause blockages to form in the arteries around the heart and lead to a heart attack.
Other studies have also linked heart trouble to stress, similar to the kind that people face while driving in heavy traffic.But the researchers of the latest study say they do not know whether the increased heart attack risk is the result of stress or pollution.They suggest it may be a combination of stress, noise and pollution.Experts say the research shows the need for cleaner vehicles and better city planning to lower the risk of heart attack. [br] What is found about the participants in the German study?
选项
A、Most of them died of heart attack soon.
B、They recovered from heart attack soon.
C、They had a higher risk of heart attack.
D、They had a lower risk of heart attack.
答案
C
解析
文章第二段第一句指出,这些发现基于德国的一项针对七百名心脏病患者的研究,而“这些发现”应该在此前,即第一段提到。第一段首句提到了研究结果,乘坐交通工具的人突发心脏病的几率比不乘坐的人高三倍。C)中的a higher risk是对原文中are three times more likely to suffer…的概括总结。由此确定C)为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3033857.html
相关试题推荐
WhatarethetwothingsthatAmericanpeoplecan’tavoid?______and______.[br
WhatarethetwothingsthatAmericanpeoplecan’tavoid?______and______.[br
OneexplanationforthedifferentcharacterofEnglishpeopleisthat______.[b
[originaltext]M:Look,it’sfulloftraffichere.(6)Isthistheshoppingdistr
Whyaremoreandmorepeopleabletoworkathome?Becauseoftheincreasinguse
Whyaremoreandmorepeopleabletoworkathome?Becauseoftheincreasinguse
Whyaremoreandmorepeopleabletoworkathome?Becauseoftheincreasinguse
Whatsortofpeopleisthisarticlewrittenfor?Itaimsat______.[br]Whats
Whatsortofpeopleisthisarticlewrittenfor?Itaimsat______.[br]Whoco
Whatsortofpeopleisthisarticlewrittenfor?Itaimsat______.[br]Accord
随机试题
ReadthefollowingarticleaboutaBritishbusinessmanandthequestions.Forea
Mattcheachstatementwiththecorrectperson,A-G.Writethecorrectle
【B1】[br]【B2】even∧there→though本题考查词语使用及逻辑关系。首先even一词可以作副词,形容词和动词,但是不能作为连接词,因此两个
WhichofthefollowingnovelistswroteTheSoundandtheFuryA、WilliamFaulkner.
Atthebeginningherefusedtotakeanyresponsibilitybuthehadtoendupby__
中国目前仍面临着人口多、资源少的严峻现实。鉴于中国目前的资源储备(resourcereserve),很多人认为我们仍要继续实行计划生育政策(theo
未经请假离校连续()未参加学校规定教学活动可作退学处理。A.一周 B.二周
按燃烧方式不同,锅炉可分为层燃炉、室燃炉、旋风炉和流化床燃烧锅炉。下列不同类型锅
患者男性,69岁,右上缺失,健康,近中舌侧倾斜,牙槽嵴丰满,上颌散在骨尖,牙合间
下列有关在细节测试中确定样本规模的说法中,错误的是( )。A.误受风险与审计的效
最新回复
(
0
)