首页
登录
职称英语
What’s Larry’s Job? He is______on the Golden Gate Bridge. [br] [originaltext]
What’s Larry’s Job? He is______on the Golden Gate Bridge. [br] [originaltext]
游客
2023-09-21
38
管理
问题
What’s Larry’s Job? He is______on the Golden Gate Bridge. [br]
Larry Smith is one of the rescuers on the Golden Gate Bridge. His job is to save people who attempt to jump into the sea. If the telephone rings at three in the morning, he knows it’s trouble. Someone is threatening to commit suicide. Larry will get his things ready and in no time he will be out of the door heading to the spot. Many suicide attempts are made on the spur of the moment and lives can be saved. But if you fail, if the person jumps into the bottom of the fog, there’s no describing how helpless you feel. Often would-be jumpers are driven to despair and see no hope of getting out of their misery. The trick is to open a channel of communication with them. Following are some tricks that have worked. "Hey, if you’re going to jump, at least give me your mum’s phone number. So I can call and tell her." "That’s a nice watch. If you’re going to jump, can I have it?" Sometimes all it takes is the voice of the human being you cares. Larry estimates he has rescued 38 people in his ten years of service.
Q16: What’s Larry’s Job?
Q17: What is happening if Larry’s phone rings at 3 o’clock in the morning?
Q18: How does Larry feel if he fails to rescue the suicide?
Q19: What does Larry Smith usually do to stop someone from jumping off the bridge?
Q20: How many people did Larry approximately rescue?
选项
答案
communicate
解析
该题文中有明示信息:“The trick is to open a channel of communication with them.”,由此可知:救生员先试着与自杀者进行交流,故此处应填“communicate”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3032477.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Nowwehavesomequestionsaboutyourworkexperience.Couldy
[originaltext]W:Nowwehavesomequestionsaboutyourworkexperience.Couldy
[originaltext]W:Whatdoyoudoforaliving?M:Iamasportswriter,working
[originaltext]W:Whatdoyoudoforaliving?M:Iamasportswriter,working
[originaltext]M:Mr.Jones,thisistheticketforyourflighttoBeijing.W:
[originaltext]M:Itwasaheavyrainlastnight,wasn’tit?W:Itcertainlywas
[originaltext]W:It’sashametospendSaturdayeveningathome.Let’sgototh
[originaltext]Q:Whydoesthedoctorgiveheraninjection?[/originaltext]A、To
[originaltext]W:Lookupatthesky,isn’titterrible?Doyouthinkit’ssafe?
[originaltext]W:Lookupatthesky,isn’titterrible?Doyouthinkit’ssafe?
随机试题
[originaltext]M:Hello,Juliet.Iknowyouareoneofthefewwomentaxidriver
Whenyourkidsareadvisedto“getaneducation”iftheywanttoearnadece
A、TheysymbolizedarelianceonironythatwastypicalnotonlyofPre-Raphaelit
MalecircumcisionmayhelppreventthespreadofHIV.A、正确B、错误A文章里说:Studieshav
[originaltext]Theproblemofleisureisnew.Untilveryrecenttimespeople
按照《公路水运工程试验检测管理办法》的有关规定,公路水运工程试验检测机构名称、地
2016年7月23日,护士铺无菌盘时,不正确的是()。A.所用无菌包的灭菌日期是
抵押担保方式的个人住房贷款在审核借款人担保材料时,应调查()。 A.抵押物的
脂肪乳用于脂质肾病患者,属于A.超适应症给药 B.有禁忌症用药 C.盲目联合
A.全面系统,认真细致 B.综合分析,切忌片面 C.全神贯注,语言得当 D
最新回复
(
0
)