首页
登录
职称英语
What does the speaker say about college life? It is an ______experience in our l
What does the speaker say about college life? It is an ______experience in our l
游客
2023-09-19
30
管理
问题
What does the speaker say about college life? It is an ______experience in our life. [br]
From now on, you are college students. College life is an exciting experience in our life. It is in college that you get better understanding of yourself and of your capabilities. It doesn’t matter whether you’re attending a community college or a top university. Study is going to be more difficult. Your responsibility and workload would also increase, so you have to get ready for that. College also involves much of entertainment. There would be events like plays, festivals, debates, sports competitions and many more fun activities. No doubt you will be having a great faculty and teachers. This is your time now and you’re going to make a decision of your future career.
选项
答案
future career
解析
细节题。题干问演讲者在结尾告诉学生什么。根据原文“This is your time now and you’re going to make a decision of your future career.”可知,现在是你们的时代,你们将要对你们将来的职业做出抉择。所以此处应填future career。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3028875.html
相关试题推荐
Theprogram______tohelpstudentspreparefortheirfirstyearatourcollege.
[originaltext]W:Nowwehavesomequestionsaboutyourworkexperience.Couldy
Therewassuchastorm______Ihadneverexperiencedbefore.A、assuchB、forsuc
65.TomostChineseparents,collegeisaplacewheretheirchildrenshouldgo.
Thefollowingisalistofcollegecourses.Afterreadingit,youarerequiredt
(Judge)______fromlastyear’sexperience,thecoachknowsheshouldnotexpect
ModernLanguageCollegeModernLanguageColle
ModernLanguageCollegeModernLanguageColle
ModernLanguageCollegeModernLanguageColle
Fromthefirstparagraph,weknowthatthespeakeris______.[br]Theauthor’s
随机试题
Althoughcreditcardsarebecomingamore【B1】______partofthefinancials
Scientistssaytheyhavehighhopesforadrugthatcouldonedayprovidean
【B1】[br]【B3】A、constantB、regularC、lastingD、normalC词义辨析题。regular意为“定期的,有规律的”
14岁女孩,发热半个月,体温38~39℃,双手指指关节和掌指关节肿痛伴活动受限,
下列融资需求当中,既有可能通过短期融资实现,又有可能通过长期融资实现的有()。
A.饭前服 B.睡前服 C.饭后服 D.大多宜空腹服 E.不定时服滋补药
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?
主题班会的主要形式有() A.主题报告会B.主题汇报会C.主题
既解表散热,又疏肝和胃的中成药是A.参苏片 B.小柴胡片 C.板蓝颗粒 D
对某项目进行风险概率估计时,由于没有有效的统计数据,也不能进行试验,则宜采用的概
最新回复
(
0
)