首页
登录
职称英语
Normally a student must attend a certain number of courses in order to gradua
Normally a student must attend a certain number of courses in order to gradua
游客
2023-09-19
62
管理
问题
Normally a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a credit which will be counted towards a degree. In many American universities the total work for a degree consists of thirty-six courses, each lasting for one term. A typical course consists of three classes per week for fifteen weeks: a student will probably attend four or five courses during each term while attending a university. Normally a student may expect to take four years attending two semesters each year. Of course, they can work for the degree over a longer period. It is also possible for a student to move between one university and another during his degree course, though this is not in fact done as a regular practice.
Every course that the student takes will be given a grade, which is recorded and available for the student to show to their prospective employers. All this imposes a constant pressure and strain of work on students. But some students still spare their time to take part in the student affairs. Elections to positions in student organizations arouse much enthusiasm. The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities. Any student who is thought to have broken the rules, for example, by cheating, has to appear before a student court. With the large numbers of students, the operation of the system does include a certain number of activities. A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be helpful to him later in his career. [br] According to the first paragraph an American student is allowed______.
选项
A、to live at home and drive to classes
B、to live in a different university
C、to take a particular course in a different university
D、to get two degrees from two different universities
答案
C
解析
根据文章第一段最后一句:“It is also possible for a student to move between one university and another during his degree course,though this is not in fact done as a regular practice.”可判断C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3026945.html
相关试题推荐
Sandymadequiteanumberof(apply)______foramanagementpositionbutfailed
WiththeexceptionofLora,noneofthestudentshandedintheir(assign)______
Hewasattendingameeting,______hewouldhavecometoyourpartyyesterday.A、
Anumberofstudents______lateforclassbecauseoftherain.A、beingB、wasC、i
WhichnumberisconsideredanunluckynumberintheWest?______isconsidereda
WhichnumberisconsideredanunluckynumberintheWest?______isconsidereda
Certainurbanproblemsarecommontobothdevelopedanddevelopingcountries,
Certainurbanproblemsarecommontobothdevelopedanddevelopingcountries,
DearSir,Iam18yearsold,andIgraduatedfromNewtownHighSchoollastOc
DearSir,Iam18yearsold,andIgraduatedfromNewtownHighSchoollastOc
随机试题
How’sthisforunintendedconsequences?Someofthebiggestbeneficiaries(受惠
《兴盛与危机——论中国封建社会的超稳定结构》在“历史的奇观:超稳定系统”一章中认
试讲真题:小学信息技术《网上搜索》 1.题目:网上搜索 2.内容:学会分
A.依地酸二钠 B.碳酸氢钠 C.亚硫酸氢钠 D.注射用水 E.维生素C
6支队伍进行单循环的足球比赛,比赛结束后,战绩如下: 则F队的战绩为(
工程质量是对建设工程( )的要求。A.结构安全 B.使用功能 C.节能效果
A.静脉注射 B.脊椎腔注射 C.皮内注射 D.肌肉注射 E.腹腔注射注
下列关于固定资产成本的确定中,表述错误的是()。A.非货币性资产交换取得的固定
板材加工制造商嘉禾公司于2018年并购了一家同类企业。在保留被并购企业原有组织的
男,25岁。房屋倒塌,上半身被压伤,20分钟后入院,神志清,呼、吸困难,无腹痛呕
最新回复
(
0
)