首页
登录
职称英语
What is the purpose of the speaker?To give some advice on how to_______________
What is the purpose of the speaker?To give some advice on how to_______________
游客
2023-09-18
41
管理
问题
What is the purpose of the speaker?
To give some advice on how to_______________a bookstore. [br]
A lot of people want to set up a bookstore. Today, I would like to give some advice on it. First of all,you must choose a good location for your bookstore. Secondly, in your bookstore, customers should have access to the Internet so they can look for the information they want. What’s more, some facilities,which can bring convenience to disabled people, should be equipped;after all,disabled people should have the same opportunities as able-bodied people. Last but not least, it is necessary to hold various activities to attract customers and arouse their interest in reading. I hope my suggestions will meet with your approval.
Q16. What is the purpose of the speaker?
Q17. What is the first suggestion the speaker gives?
Q18. Why does a bookstore need the Internet?
Q19. Why should some facilities be equipped for disabled people in the bookstore?
Q20. How to attract customers’ interest in reading?
选项
答案
information
解析
题目问的是为什么书店中要有互联网。短文中提到书店中要有互联网,这样顾客可以寻找他们需要的信息。所以这里应填information。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3025002.html
相关试题推荐
Youradvicethattheinvestigation(be)________postponedisreasonable.(should)
Whowasthemostimportantpersoninthespeaker’schildhood?Thespeaker’s__
Whowasthemostimportantpersoninthespeaker’schildhood?Thespeaker’s__
LookattheterriblesituationIamin!IfonlyI______youradvice.A、hadfollowe
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
Whatdidthespeakertalkaboutlasttime?The______ofanoralpresentation.[br
Whatdidthespeakertalkaboutlasttime?The______ofanoralpresentation.[br
Whatdoesthespeakerthinkofhisworkingconditions?Hethinksthattheworkin
随机试题
4thANNUALRENORIVERFESTIVAL
FrancerankedsixthontheWorldBankGDPrankingsin2016.[originaltext]World
Lastspring,myhusbandandIloadedourthreechildrenintothecaranddro
[originaltext]I’mateacher,whatdoyoudo?[/originaltext][originaltext]What’
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversity
用户B收到用户A带数字签名的消息M,为了验证M的真实性,首先需要从CA获取用户A
按照《公路桥涵地基与基础设计规范》(JTGD63-2007)的规定,公路桥涵地基
下列属于核心家庭的是A.无子女夫妇家庭B.养父母与养子女组成的家庭C.单身母亲及
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
最新回复
(
0
)