首页
登录
职称英语
[originaltext] Edgar Poe, an American writer, was born in 1809. His parents
[originaltext] Edgar Poe, an American writer, was born in 1809. His parents
游客
2023-09-18
99
管理
问题
Edgar Poe, an American writer, was born in 1809. His parents were actors. Edgar was a baby when his father left the family. He was two years old when his mother died. He was taken into the home of a wealthy business man named John Allen. He then received his new name, Edgar Allen Poe. As a young man, Poe attended the University of Virginia. He was a good student, but he liked to drink alcohol and play card games for money. As an unskilled game player, he often lost money. Since he couldn’t pay his gambling losses, he left the university and began working for magazines. He worked hard, yet he was not well paid, or well known. At the age of 27, he got married. For a time it seemed that Poe would find happiness, but his wife was sick for most of their marriage, and died in 1847.
Through all his crises, Poe produced many stories and poems which appeared in different publications, yet he didn’t become famous until 1845, when his poem, The Raven, was published. There is a question, however, about Poe’s importance in American Literature. Some critics say Poe was one of America’s best writers, and even had a great influence on many French writers. But others disagree. They my Poe’s work is difficult to understand and most of his writing de scribes very unpleasant situations and events. Edgar Allen Poe died in 1849 when he was 40 years old. It is said that he was found dead after days of heavy drinking.
选项
A、He disliked being disciplined.
B、He was expelled by the university.
C、He couldn’t pay his gambling debts.
D、He enjoyed working for a magazine.
答案
C
解析
Why did Edgar Allen Poe leave the University of Virginia?
该题问“为什么Poe 离开弗吉尼亚大学?”文中提到因为不能偿还自己的赌债,他离开大学,开始为一些杂志工作。据此,我们可以确定C项“他不能偿还赌债”是他离开的原因。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3023804.html
相关试题推荐
Whatarethereinoursocietynowadays?Thereare______.[br][originaltext]
Whatarethereinoursocietynowadays?Thereare______.[br][originaltext]
Whatarethereinoursocietynowadays?Thereare______.[br][originaltext]
[originaltext]W:Hello,mayIhelpyou?M:Yes,I’dliketobookaroomfortom
[originaltext]W:Hello,mayIhelpyou?M:Yes,I’dliketobookaroomfortom
Onweekendstherearealotofchildrenplayinginthepark,______parentsseated
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofyourjob?W:It’sinteresting.Icanmeet
[originaltext]W:Wouldyouliketoseeamenu?M:No,thankyou.Ialreadyknow
[originaltext]W:Wouldyouliketoseeamenu?M:No,thankyou.Ialreadyknow
[originaltext]W:Wouldyouliketoseeamenu?M:No,thankyou.Ialreadyknow
随机试题
A—Advance-DeclineTheoryB—BearMarketC—Blue-ChipStocks
DearSirs,Thisisthethirdmonthrunningthatyourdeliveryhasbeenlate
It’swellestablishedthatsmokingcigarettes,especiallylargequantitiesof
Winterinmanyplacesmeansiceskating,sleddingandsnowballfights.Butu
______ofthegoodnews,hebecamehappyindeed.A、InformingB、InformedC、KnewD、
下列属于违章指挥的是()。A.违反程序的规定 B.违反操作规定的作业 C
患者男,患肝硬化5年。中午因饮食不当突然出现呕血,伴神志恍惚、心悸、四肢厥冷、无
某宗房地产的土地使用权剩余年限为48年,预计该宗房地产在未来第一年的净收益为16
关于政府购买社会工作服务的监督管理,《民政部、财政部关于政府购买社会工作服务的指
下列关于个人住房贷款贷后档案管理的说法,错误的有()。A:贷款档案必须是原件B
最新回复
(
0
)