首页
登录
职称英语
In the late 1960’s many people in North America turned their attention to en
In the late 1960’s many people in North America turned their attention to en
游客
2023-09-18
68
管理
问题
In the late 1960’s many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steel-and-glass skyscrapers were widely criticized: Ecologists pointed out that a cluster of tall buildings in a city often overburdens public transportation and parking lot capacities.
Skyscrapers are also lavish consumers, and wasters of electric power. In one recent year, the addition of 17 million square feet of skyscraper office space in New York City raised the peak daily demand for electricity by 120,000 kilowatts—enough to supply the entire city of Albany, New York, for a day.
Glass-walled skyscrapers can be especially wasteful. The beat loss (or gain) through a wall of half-inch plate glass is more than ten times than through a typical masonry wall filled with insulation board. To lessen the strain on heating and air-conditioning equipment, builders of skyscrapers have begun to use double-glazed panels of glass, and reflective glasses coated with silver or gold mirror films that reduce glare as well as heat gain. However, mirror-walled skyscrapers raise the temperature of the surrounding air and affect neighboring buildings.
Skyscrapers put a severe strain on a city’s sanitation facilities, too. (If fully occupied, the two World Trade Center towers in New York City would alone generate 2.25 million gallons of raw sewage each year—as much as a city the size of Stanford, Connecticut, which has a population of more than 109,000.)
Skyscrapers also interfere with television reception, block bird flyways, and obstruct air traffic. In Boston in the late 1960’s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common.
Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons that they have always built them—personal ambition, civic pride, and the desire of owners to have the largest possible amount of rentable space.
选项
A、compare skyscrapers with other modem structures
B、describe skyscrapers and their effect on the environment
C、advocate the use of masonry in the construction of skyscrapers
D、illustrate some architectural designs of skyscrapers
答案
B
解析
这篇文章主要讲的是摩天大楼对周围环境的影响,所以B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3023311.html
相关试题推荐
Itisclearthatsomepeoplewhoparticipateinexercisetrainingwilldevel
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbeca
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbeca
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbeca
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
Theprojectisdesignedtoprovideyoungpeople______work.A、toB、forC、inD、with
Ithasbeenfoundthatsomepeopledevotethemselvessofullytotheirbusiness
FineArtAmericacomisanonlinemarketplacedesignedtohelpyoutransformy
FineArtAmericacomisanonlinemarketplacedesignedtohelpyoutransformy
随机试题
OfalltheemployedworkersintheUnitedStates,12.5millionarepartofa
[audioFiles]audio_ehbm_j48001(20082)[/audioFiles]A、Wehaveagoodtimeinourh
CurrentChallengesConfrontingU.S.HigherEducationThefirstchallenge:force
Withoutpropersafeguards,everypartof
在松散潮湿的砂土中挖4m深的基槽,其支护方式不宜采用()。A.悬臂式板式支护
下列脂蛋白中,运输外源性甘油三酯的是()。A.乳糜微粒 B.低密度脂蛋白
图片作品作者是( )。 A.阎立本 B.卫协 C.宗炳 D.张僧
患者,女,48岁。心慌失眠,便秘难解,舌质红,脉细数。治疗应首选的药物是A.合欢
元杂剧的“四大悲剧”不包括()。A.《倩女离魂》 B.《汉宫秋》 C.《梧桐
对于工程延误的索赔,一般的费用索赔不包括()。A.人工费B.利息C.总部管
最新回复
(
0
)