首页
登录
职称英语
The recent large exhibition of the painting of Mr. James Hummer drew a lot o
The recent large exhibition of the painting of Mr. James Hummer drew a lot o
游客
2023-09-17
58
管理
问题
The recent large exhibition of the painting of Mr. James Hummer drew a lot of attention to this artist. At seventy, he had been painting quietly for over filly years, and up till then he had only held small exhibitions of his works. These had brought him a small amount of fame, but suddenly everyone was talking about him and everybody knew his name. People said he was an "important contemporary artist". Mr. Hummer, for his part, shook his head and asked himself why people wouldn’t leave him alone. He didn’t take kindly to being famous.
His friends, however, said that underneath he was charming and only outwardly seemed a little strange. They explained that he was sometimes very shy and reserved, and sometimes quite the opposite. His temper was unpredictable.
In view of this, it is not surprising that when a young female journalist was sent to interview him in his tiny house, she felt extremely nervous. But the interview went worse than expected, When she arrived, Mr. Hummer was sitting at a small table, and could hardly be seen for a forest of painting-brushed in pots of water. In the middle of these was a bottle of whisky. From time to time he poured some into a paint stained mug and drank it rapidly.
He smiled politely and said that of course he didn’t mind answering some questions. Putting on what she hoped was a suitably impressive voice, the girl asked him what purpose in society he thought he fulfilled as a painter. She wanted to know whether he saw his duty as a painter to be teaching people or entertaining them. The only response was a movement of surprise in the eyebrows among the painting—brushed and then a dry laugh. Finally the painter broke the silence by asking slowly what on earth she expected as an answer to such a question. He went on by saying that he didn’t see why he should have to justify himself. He merely painted pictures, and left other people to say what they meant and why he had done them.
Now it was the girl’s turn to look astonished. This was not the way Important Contemporary Artists were supposed to speak, as they always had their own theories.
选项
A、had avoided noisy exhibitions
B、had exhibited only small paintings
C、had never exhibited many paintings
D、had attracted no attention
答案
C
解析
Hummer先生到了七十多岁才举行个人画展,也就是说在七十岁之前未举行过画展。文章第二句谈到了这一点:At seventy,he had been quietly for over fifty years,and up till then he had only held small exhibitions of his work.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3022460.html
相关试题推荐
LearningTourRecently,wewillholdalearning
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
Thoseworld-famousoilpaintings(exhibit)______attheMuseumofNewYorknoware
Thoseworld-famousoilpaintings(exhibit)______attheMuseumofNewYorknoware
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
随机试题
•Lookatthenotes.•Someinformationismissing.•Youwillhearamantalkin
VERDANT:A、intelligibleB、sereC、sereneD、frostboundE、portentousB
什么是问题空间?
弗兰西斯·培根(1561~1626年),是近代英国经验论的开启者。下列属于其著作
大数据中Volume指的是数据体量巨大,其中正确的是:() A.1PB=10
关于大动脉炎的描述下列哪项不正确A.多见于中老年女性 B.活动期血沉增高 C
配制嗜酸性粒细胞稀释液时,起到破坏其他细胞和增强嗜酸性粒细胞着色的物质为A:甘油
临时使用土地的,使用者应当按照《临时使用土地合同》约定的用途使用土地,并不得修建
烟温报警装置差定温火灾探测器与报警信息不对应时,与控制器核对信息。
现拟对某新建占地1000㎡、高25m的商业综合楼室外消火栓系统进行设置,以下做法
最新回复
(
0
)