首页
登录
职称英语
[originaltext]M: There’s a letter here for you, mum.W: Thanks, Jack. Oh, no, n
[originaltext]M: There’s a letter here for you, mum.W: Thanks, Jack. Oh, no, n
游客
2023-09-17
76
管理
问题
M: There’s a letter here for you, mum.
W: Thanks, Jack. Oh, no, not another telephone bill. I hope it is not as much as last time.
M: How much is it?
W: $130.94 for three months. How can it be so much? Your father and I hardly make any calls. You must have been using the phone all the time.
M: Only to speak to my friends.
W: Jack, I don’t think you realise just how much it costs when you telephone your school friends, and you speak to them for so long, especially during the day. Why can’t you call them after 6 pm when it is cheaper. Your father is going to be upset when he finds out.
M: I’m sorry.
W: Well, being sorry just isn’t good enough. I’ve told you often enough not to use the telephone so much. If you had to pay the bill you wouldn’t be so irresponsible with the telephone. You see your friends every day. Why do you need to phone them up as well?
M: I don’t know, Mum. We just have so much to share.
W: Ok. You’ll have to pay half of this bill out of your wages from your Saturday job.
M: But Mum, that’s not fair.
W: To make you learn a lesson, I have to make you pay half of this bill.
M: Oh, no, Mum, it’ll take me weeks to pay you half of $130.94.
选项
A、How to avoid making too many phone calls.
B、The son’s making long calls with his friends.
C、How to make more money from the Saturday job.
D、Who should pay half of the telephone bill.
答案
B
解析
What are the two speakers talking about?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3021841.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
[originaltext]M:I’veheardthatyouplaytheviolinverywell.W:Thankyou.I
[originaltext]M:HowlongcanIplayontheplayground?W:Well,itopensat9:
[originaltext]M:HowlongcanIplayontheplayground?W:Well,itopensat9:
[originaltext]M:HowlongcanIplayontheplayground?W:Well,itopensat9:
Howdidthemantravelabroad?In______car.[br][originaltext]Amanwas
[originaltext]M:Don’tyourecognizeme,Jean?I’mTom,TomGreen.W:TomGree
[originaltext]M:Don’tyourecognizeme,Jean?I’mTom,TomGreen.W:TomGree
[originaltext]W:Whendidyoubecomeinterestedincollectingstamps?M:Oh,wh
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)