首页
登录
职称英语
A reconstruction of an ancient tree from one of Earth’s first forests reveal
A reconstruction of an ancient tree from one of Earth’s first forests reveal
游客
2023-09-16
102
管理
问题
A reconstruction of an ancient tree from one of Earth’s first forests reveals that the plants were topped with fronds(蕨类植物的叶子) and not leaves. The crown(树冠) of an ancient tree found in a place from which stone is dug out in New York has shed light on the look of the world’s earliest forests believed to have thrived about 390 million years ago.
The discovery of this 390-million year-old, six-foot upper portion of an ancient tree trunk allowed scientists to create a composite picture of the entire plant when they put it together with fragments of a trunk found in the same site a year before and with tree stumps recovered more than 130 years ago. The remains have been widely reported as "evidence of the Earth’s oldest forest," according to a paper published in this week’s Nature.
"The basic point of this paper is two things," says lead author William Stein. "We now have clear evidence what these stumps really were," and we also have "real strong evidence of the structure of these forms."
From the fossil reconstruction, the team of scientists determined that a tree comprising all these parts could grow about 30 feet tall. According to Stein, the base would have been massive—on the order of 2.5 feet in diameter—and a large, single trunk with vertical ridges, topped by a leafless crown of a material resembling fronds on ferns(蕨类) and palms.
By piecing together the fragments, the team was able to get an idea of what forest might have looked like 390 million years ago. Stein estimates these trees would have been "fairly closely spaced," about 3 to 16 feet apart, and that they would have dropped a load of fronds from their branches onto the forest floor. Amongst these trees were likely smaller plants and shrubs. These trees likely let more sunlight through than modern-day counterparts, for their branch structures did not fan out as far, forming an umbrella-like shape.
Stein notes that the rise of forests with trees like these caused the removal of CO2 from the air and temperatures to drop, creating climates like those experienced today. The drop CO2 in levels, he says, likely led to the evolution of flat leaves on trees to attract and retain more of the gas, which plants need. Up next, he says: research will focus on "the internal structure of the plants to work out how they grew" as well as "how they functioned physiologically, particularly the relationship with CO2."
选项
A、It helps people know that ancient trees have no trunk.
B、It provides us new information about the appearance of the earliest forest.
C、It provides evidence for the existence of trees 397 million years ago.
D、It provides evidence for the bloom of trees 397 million years ago.
答案
B
解析
根据题干中the crown of an ancient tree found in New York,可以定位到首段末句The crown(树冠) of an ancient tree...has shed light on the look of the world’s earliest forests believed to have thrived about 390 million years ago.细节题。这句提到一个古树树冠在纽约的一个采石的地方被发现,这为了解3亿9千万年前世界早期森林的样子提供了新的信息。3亿9千万年前树木很茂盛是人们所认为的,但这个古树树冠的出土并未证明这一点,故可排除D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3019475.html
相关试题推荐
Rainforests______andburnedatsuchaspeedthattheywilldisappearfromthee
【S1】[br]【S4】reveals→reveal主谓不一致。此句主语是studies,谓语动词应该用复数。
WhatcanpeopleknowfromthecrownofanancienttreefoundinNewYork?[br]W
WhatcanpeopleknowfromthecrownofanancienttreefoundinNewYork?[br]W
WhatcanpeopleknowfromthecrownofanancienttreefoundinNewYork?[br]A
WhatcanpeopleknowfromthecrownofanancienttreefoundinNewYork?[br]A
Astudyrevealsthatthebrainareasthatrespondwhenfearislearnedthro
【S1】[br]【S5】A、revealsB、exposesC、incursD、entailsCrevealsachangeinattitu
TheNationalTrustis______.[br]LordLothiansaidmostoftheancienthouses
Inancienttimes,OlympicgameswereheldasareligiousfestivaltohonortheG
随机试题
Weallhaveproblemsandbarriersthatblockourprogressorpreventusfrom
Inflationisasituationinwhich______.[br]Whenmoneylosesitsvalue______
测温式电气火灾监控探测器的传感器设置位置及安装应符合下列要求:()。A.应以设
从两种不同生物体纯化出来到的两种酶催化相同的反应,那么两种酶促反应肯定具有相同的
江西省第十五次党代会的主题是高举习近平新时代中国特色社会主义思想伟大旗帜,深入贯
在物业管理中,业主可能出现的心理效应中,情感效应也称为()。A:光环效应B:成
(三) 人类对猫的态度经历过许多变化。埃及人首先发现了猫的价值,之后,包括印度
一般来说,当经济发展过快、物价涨幅过大时,政府为降低社会总需求,保持经济稳定增长
(2020年真题)6月1日,李某通过省政府公众网络系统向省交通运输厅递交了政府信
求助者一般资料:周女士,26岁,某公司职员。 病症:最近两个多月,对婆婆有一种
最新回复
(
0
)