首页
登录
职称英语
[originaltext] "There is a senseless idea that children grow up and leave ho
[originaltext] "There is a senseless idea that children grow up and leave ho
游客
2023-09-16
100
管理
问题
"There is a senseless idea that children grow up and leave home when they’re 18, and the truth is far from that, "says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin. Today, unexpected numbers of young adults are living with their parents. "There is a major shift in the middle class," declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University, whose son, 19, moved back in after an absence of eight months.
Analysts cite a variety of reasons for this return to the nest. The marriage age is rising, a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people. A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental Shelter. For some, the expense of an away-from-home college education has become so excessively great that many students now attend local schools. Even after graduation, young people find their wings clipped by high housing costs.
Just how long should adult children live with their parents before moving on? Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake. Children, struggling to establish separate identities, can end up with "a sense of inadequacy, defeat and failure". And aging parents, who should be enjoying some financial and personal freedom, find themselves stuck with responsibilities. Many agree that brief visits, however, can work beneficially.
选项
A、They get married before they buy their own house.
B、More people get divorced and do not remarry soon.
C、They attend local colleges so they have to stay home.
D、They move back so that they can take care of their parents.
答案
B
解析
Why do young adults still live with their parents?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3017884.html
相关试题推荐
[originaltext]W:SweetHomeFurniture,canIhelpyou?M:Yes,I’dliketobuy
[originaltext]W:SweetHomeFurniture,canIhelpyou?M:Yes,I’dliketobuy
[originaltext]W:WhenareyouleavingforCambridge,Dr.Berle?M:OnWednesda
[originaltext]W:WhenareyouleavingforCambridge,Dr.Berle?M:OnWednesda
[originaltext]W:WhenareyouleavingforCambridge,Dr.Berle?M:OnWednesda
[originaltext]W:WhenareyouleavingforCambridge,Dr.Berle?M:OnWednesda
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)