首页
登录
职称英语
1. 影响将来事业成功的因素有很多,试举例说明2.你对此的看法,并阐述理由 How to Be Successf
1. 影响将来事业成功的因素有很多,试举例说明2.你对此的看法,并阐述理由 How to Be Successf
游客
2023-09-15
44
管理
问题
1. 影响将来事业成功的因素有很多,试举例说明
2.你对此的看法,并阐述理由
选项
答案
How to Be Successful in the Future Job
Now people are making every effort to succeed in their jobs. There are many factors for career success, such as higher education, sound mastery of foreign languages and computer knowledge, rich working experience and strong senses of cooperation,
Some people claim that higher education is of great importance. It is no doubt that university education lays a solid foundation for one’s future success. Personally, I adopt an opposite opinion that other factors are more important. In the first place, plenty of working experience will help one settle problems to a great extent in the future career. Moreover, people’s competence of communication and cooperation with others will make it easier for them to be successful in teamwork undoubtedly.
To sum up, it is not wise to attach too much importance to education. It would be better if we strike a balance between IQ and EQ in preparation for the future career.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3017376.html
相关试题推荐
Whenitcomestosuccessfuloverseasinvestmentsthatcanyieldhighprofits,the
Heisoneofthemostsuccessfulnewspaper______(report)inthecity.reporters本
Theastronautsmadeasuccessful______(land)ontheMoon.landing本题考查动词转化为名词。lan
【S1】[br]【S7】pursued→pursue时态错误。and表明pursue应与上一行的become并列,与would一起构成过去将来时,因此要用动
Itisobviousthat________________(经济波动会影响人们的生活).thefluctuationofeconomywill
【S1】[br]【S10】positive→negativepositive表示“肯定的,正面的”,而上文中提到过量使用药物,应该产生消极的、负面的影响,所
【S1】[br]【S2】great→small由语意可知,新发明早期由于昂贵,很难使用,加上可能不安全,所以其经济影响力应该是很小的。
【S1】[br]【S2】great→small用词不当。由语意可知,当时其经济影响力应该是很小的。
【S1】[br]【S9】were→are时态错误。once引导的条件状语从句,如果主句是一般将来时,从句用一般现在时代替一般将来时,而不应用过去时。
【S1】[br]【S8】将points改为pointfromone’spointofview是固定搭配其意为“按某人的看法”point后不需加“s”
随机试题
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]Whenisthedeadlineforenrollment?A、
ForAmericans,timeisa"resource"that,likewaterorcoal,canbeusedwe
Inanewarticle,fourLondondoctorswarnofaprofessionalwhoiscommitti
PassageFour[br]Whatmightbethemechanismofcarbondioxidecausingglobalw
Gypsies,nomadsarrivinginEuropeinthe1400s,enduredexpulsions,forcib
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshavestyleoftheirown.【C1】_____
A.手法力量比较小,刺激轻柔缓和,作用力比较表浅,可以单手或双手操作,是胸腹、胁
患儿男,16岁。因患“痤疮”3年入院,经实验室和影像学检查后首要的护理评估是(
当控制图中的点子满足()条件时,即可认为生产过程基本上处于控制状态,即生产
(2021年真题第2批)根据《安全生产事故应急预案管理办法》,施工单位应当制定本
最新回复
(
0
)