首页
登录
职称英语
[originaltext] There are people in Italy who can’t stand soccer. Not all Cana
[originaltext] There are people in Italy who can’t stand soccer. Not all Cana
游客
2023-09-15
85
管理
问题
There are people in Italy who can’t stand soccer. Not all Canadians love hockey. A similar situation exists in America, where there are those individuals you may be one of them who yawn or even frown when somebody mentions baseball." Baseball, to them, means boring hours watching grown men in funny tight outfits, standing around in a field, staring away, while very little of anything happens". They tell you it’s a game better suited to the 19(上标)th century, slow, quiet, and gentlemanly. These are the same people you may be one of them who love football because there’s the sport that glorifies" the hit".
By contrast, baseball seems abstract, cool, silent, still. On TV the game is broken into a dozen perspectives, replays, close-ups. The geometry of the game, however, is essential to understanding it. You will study the game from one point as a painter does his subject; you may, of course, project yourself into the game. It is in this projection that the game affords so much space and time for involvement. The TV won’t do it for you.
The skeptic and innocent must play the game. And this involvement in the stands is no more intellectual than listening to music. Smooth the dirt in front of you with one foot; smooth the pocket in your glove; watch the eyes of the batter, the speed of the bat, the sound of horsehide on wood. If football is a symphony of movement and theatre, baseball is chamber music, a spacious combination of notes, chores and responses.
选项
A、Soccer is not popular in Italy.
B、Most Canadians hate hockey.
C、Most Americans like baseball.
D、Those who don’t like baseball also don’t like football.
答案
C
解析
Which of the following statements is true according to the passage?
四个选项都描述了不同人对运动的兴趣,由此可以推断,本问题的考查内容可能与某一类人对体育的态度有关。
文中提到There are people in Italy who can’t stand soccer...there are those individuals you may be one of them who yawn or even frown when somebody mentions baseball. 意大利也有人不喜欢足球,虽然大多数人喜欢。加拿大也有人不喜欢冰球,但大多数人喜欢。美国电有人不喜欢棒球,但大多数美国人都喜欢棒球。故正确答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3017263.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Howdidyoulikethefireworkslastnight?W:Ireallydidn’t
[originaltext]W:Pardonme,officer!M:Yes?W:WearelookingfortheShanghai
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:WhatcanIdoforyou?M:Yes,Iwouldlikesometicketsforn
[originaltext]M:MayIhelpyou?W:Yes,myfriendisfinishingmiddlehighsch
[originaltext]W:Gotobedearlyandgetsomerest,Jack.M:ButIhavetostu
[originaltext]W:Gotobedearlyandgetsomerest,Jack.M:ButIhavetostu
[originaltext]W:Gotobedearlyandgetsomerest,Jack.M:ButIhavetostu
[originaltext]W:Gotobedearlyandgetsomerest,Jack.M:ButIhavetostu
随机试题
[img]2012q2/ct_epem_epelist_0317_20123[/img][br][originaltext]Ihadricefor
Readthefollowingpassage.ChoosefromthesentencesA-Gtheonewhichbestfit
关于按产品用途划分的各类个人贷款,下列说法错误的有( )。A.按时足额缴存住房
依照《中华人民共和国消费者权益保护法》,消费者与经营者发生消费者权益争议时,消费
不属于心阴虚证临床表现的是A:五心烦热B:咽喉干燥C:面色萎黄D:舌红少苔
运输规划中的成本费用决策是减少资源浪费、提供经济效益的关键,它包括可行性研究中的
根据我国公司法,股东基于股东资格而对公司享有的权利有()。A:股份的无条件转让、
某企业在进行绩效考核时,由员工的上级对下级员工打分,这是绩效考核()阶段
(2017年真题)断面皮部红棕色,有数处向内嵌入木部,木部黄白色,有多数细孔状导
下列各项中,企业应通过“财务费用”科目核算的是()。A.承担违约责任的违约金
最新回复
(
0
)