首页
登录
职称英语
[originaltext] A unique lab at the University of Chicago is busy only at nig
[originaltext] A unique lab at the University of Chicago is busy only at nig
游客
2023-09-14
92
管理
问题
A unique lab at the University of Chicago is busy only at night. It is a dream lab where researchers are at work studying dreamers. Their findings have revealed that everyone dreams from three to seven times at a night, although in ordinary life a person may remember none or only one of his dreams. While the subjects—usually students—are asleep, special machines record their brain waves and eye movements as well as the body movements that signal the end of a dream. Surprisingly, all subjects sleep soundly. Observers report that a person usually fidgets before a dream. Once the dream has started, his body relaxes and his eyes become more active, as if the curtain had gone up on a show. As soon as the machine indicates that the dream is over, a buzzer wakens the sleeper. He sits up, records his dream, and goes back to sleep—perhaps to dream some more. Researchers have found that if the dreamer is wakened immediately after his dream, he can usually recall the entire dream. If he is allowed to sleep even five more minutes, his memory of the dream will have faded.
选项
A、The subject’s brain waves.
B、The subject’s body movements.
C、The subject’s eye movements.
D、The subject’s sleep time.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3014383.html
相关试题推荐
[originaltext]WilliamShakespearewaschristenedinthemarkettownofStrat
[originaltext]WilliamShakespearewaschristenedinthemarkettownofStrat
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.Th
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.Th
[originaltext]M:Hello,Ann.Ihaven’tseenyouinawhile.Whatseemstobeth
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
commitupfronttoattendingtheuniversity根据题干中的Harvard和admittedapplicants定位到原文
HarvardUniversity,breakingwithamajortrendincollegeadmissions,willel
随机试题
LocalairtrafficcontrollersTuesdaywarnedofalooming"staffingcrisi
【B1】[br]【B10】[originaltext]Developmentbanksareinternationallendinggro
下列关于页码版式设计的表述,错误的是( )。A.横排版面的明码页码使用阿拉伯数
下列关于横向水平杆设置的说法错误的是( )。A.主节点处必须设置一根横向水平杆
墙梁计算高度范围内的墙体,在不加设临时支撑的条件下,每天砌筑高度不应超过多少?A
某地区2005年年初人口数为53.5万,年末人口数为54.5万。年内所有原因共死
患者,男,65岁。经常饮酒,且量较大,素有高血压史,猝然昏厥,不省人事,两手握紧
宏观经济总量分析是()A:结构分析的深化和补充B:包括对经济系统中各组成部分对
下列关于授信额度的表述,正确的有()。A.单笔贷款授信额度适用于贷款的最高本金风
下列关于个人所得税应纳税所得额的计算,方法错误的是()A.居民个人的综合所得,
最新回复
(
0
)