首页
登录
职称英语
[originaltext] Every country tends to accept its own way of life as being th
[originaltext] Every country tends to accept its own way of life as being th
游客
2023-09-14
69
管理
问题
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it. And unfortunately, our picture of the people and the way of life of other countries is often a distorted one.
Here is a great argument in favor of foreign travel and learning a foreign language. It is only by traveling in, or living in a country and getting to know its people and their language that one can find out what a country and its people are really like. And how different the knowledge one gains this way frequently turns out to be different from the second hand information gathered from other sources! How often we find that foreigners whom we thought to be such different people from ourselves are not very different after all!
Differences between peoples do of course exist and, one hopes, will always continue to do so. The world would be a dull place indeed when all different nationalities behave exactly alike, and some people might say that we are rapidly approaching this state of affairs. With the ease of travel, there might seem to be some truth in this at least as far as Europe is concerned. However this may be, at least the greater ease of travel today, has revealed to more people than ever before that the Englishman or Frenchman or German is not some different kind of animal from ourselves.
选项
A、Traveling in it.
B、Studying its language.
C、Living in it.
D、All of the above.
答案
D
解析
前3项在文中都有所提及,所以选D 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3013044.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodeveningandwelcometoourprogram.OurguestisMrs.Gre
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight.W:Andyourname?M:It’
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight.W:Andyourname?M:It’
ThefirststatedaimoftheU.N.was______.[br]Acountry’sdomesticpolicies
[originaltext]TodayI’mgoingtodiscusstransportationandcommunicationi
[originaltext]ThereisastrangeareaintheAtlanticOceancalledtheBerm
[originaltext]AndnowfortheMondayMorningweatherreport.Rightnowthe
[originaltext]AndnowfortheMondayMorningweatherreport.Rightnowthe
[originaltext]AndnowfortheMondayMorningweatherreport.Rightnowthe
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
随机试题
BernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedSt
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarl
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.Th
药物流行病学的研究范畴()。A:药物利用研究 B:药物有利作用研究 C:药
下列可以申请一级中药品种保护的是A:用于预防和治疗特殊疾病的B:已经解除生产批
B
在GB/T2828.1中,检验水平确定了()之间的等级对应关系。 A.批量
外用膏剂系指采用适宜的基质将药物制成主要供外用的半固体或近似固体的一类制剂,在我
男,70岁。戴全口义齿数周,由于疼痛来院复诊,检查:全口义齿固位良好,患者无法准
甲公司为增值税一般纳税人,其主营业务为生产并销售M和W产品。M、W产品
最新回复
(
0
)