首页
登录
职称英语
[originaltext] They think they’re lucky that they’re living and it’s Christm
[originaltext] They think they’re lucky that they’re living and it’s Christm
游客
2023-09-14
84
管理
问题
They think they’re lucky that they’re living and it’s Christmas again. They can’t see that
we live on a dirty street in a shabby house among people who aren’t much good. Johnny and the children can’t see how pitiful it is that our neighbors have to make happiness out of this filth and dirt. My children must get on of this. But how? The money that we’ve saved isn’t nearly enough.
The McGaritys have money, but they are show-offs with it. The McGarity girl just yesterday stood out there in the street eating from a bag of cookies while a ring of hungry children watched her. I saw those children looking at her and crying in their hearts, and when she couldn’t eat any more, she threw the rest away.
Miss Jackson who teaches at the Settlement House isn’t rich, but she knows things. She understands people. Her eyes look straight into yours when she talks with you. Everyone else here looks away because they’re ashamed of their lives. I’d like to see the children be like Miss Jackson when they grow up.
选项
A、Poor but brave.
B、Friendly and talkative.
C、A teacher liked by all her pupils.
D、An example her children should follow.
答案
D
解析
由最后一句“I’d like to see the children be like Miss Jackson when they grew up.” 可推断:作者希望自己的孩子像Miss Jackson.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3012351.html
相关试题推荐
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninterestings
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninterestings
[originaltext]AnewenemyisthreateningJapanesetraditions:leisure.Aspar
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
[originaltext]W:EricSchurenbergisthemanagingeditorofMoneyMagazineint
[originaltext]W:EricSchurenbergisthemanagingeditorofMoneyMagazineint
[originaltext]Allbigcitiesarequitesimilar.LivinginamodemAsiancit
[originaltext]Allbigcitiesarequitesimilar.LivinginamodemAsiancit
随机试题
Continuous(连续的)paininthehead.[br]Conditionofaperson’sbodyorMind.G一个人
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,C
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
(1)Askedwhatjobtheywouldtakeiftheycouldhaveany,peopleunleashth
AustralianminingentrepreneurClivePalmeronTuesdayunveiledblueprintsf
关于故意的认识内容,下列选项中正确的是( )。A.成立受贿罪,要求行为人认识到
含生物碱类有效成分常以下列哪组辅料炮制以增强药效A.酒、醋B.生姜汁、食盐水C.
产品责任是( )因该产品的缺陷致使消费者遭受损失时应承担的经济赔偿责任。
施工平面图的内容有()。A.主要结构物平面位置 B.施工防排水临时设施 C
最新回复
(
0
)