首页
登录
职称英语
[originaltext] You may be all these things at the office, and more. But when
[originaltext] You may be all these things at the office, and more. But when
游客
2023-09-14
78
管理
问题
You may be all these things at the office, and more. But when it comes to getting ahead, experts say, the ABCs of business should include a P, for politics, as in office politics.
Hard work alone doesn’t ensure career advancement. You have to be able to sell yourself and your ideas, both publicly and behind the scenes. Yet, despite the obvious rewards of engaging in office politics --a better job, a raise, praise—many people are still unable or unwilling to "play the game."
People assume that office polities involve some tactful behaviors, but politics derive from the word "polite". It can mean communication and forming associations. It can mean being kind and helpful, or even trying to please your superior, and then expecting something in return.
In fact, today, experts define office politics as proper behavior used to pursue one’s own self-interest in the workplace. In many cases, this involves some form of socializing within the office environment-- not just in large companies, but in small workplaces as well.
The first thing people are usually judged on is their ability, but if two or three candidates are up for a promotion, each of whom has reasonably similar ability, a manager is going to promote the person he or she likes best. It’s simple human nature. Yet, psychologists say, many employees and employers have trouble with the concept of politics in the office. Some people, they say, have an idealistic vision of work and what it takes to succeed. Still others associate politics with flattery, fearful that, if they speak up for themselves, they may appear to be flattering their boos for favors. Experts suggest altering this negative picture by recognizing the need for some self-promotion.
选项
A、They axe not good at manipulating colleagues.
B、They feel that such behavior is unprincipled.
C、They think the effort will get them nowhere.
D、They believe that doing so is impractical.
答案
B
解析
该题问“为什么很多人不愿意玩这个‘游戏’?”文中提到"Still others associate politics with flattery,fearful that,if they speak up for themselves,they may appear to be flattering their boss for favors."可以看出害怕让人觉得这是对老板谄媚的行为,这就是他们的顾虑。因此[B]“他们认为这种行为是不道德的”是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3012019.html
相关试题推荐
[originaltext]Investmentinthepublicsector,suchaselectricity,irrigat
[originaltext]Throughouthistorymanhaschangedhisphysicalenvironmenti
[originaltext]Throughouthistorymanhaschangedhisphysicalenvironmenti
[originaltext]M:So,whatexactlyareyoudoingtoprotecttheelephantshere?
[originaltext]M:So,whatexactlyareyoudoingtoprotecttheelephantshere?
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
[originaltext]Silenceisunnaturaltoman.Hebeginslifewithacryanden
[originaltext]Silenceisunnaturaltoman.Hebeginslifewithacryanden
[originaltext]Membersoftheworkingclasshaveblue-collarjobs.Theyare
[originaltext]Membersoftheworkingclasshaveblue-collarjobs.Theyare
随机试题
Analystshavehadtheirgoathumor,andIhavereadsortieofthisinterpre
OnceinBritain,familymemberswouldallgetannoyedatthephonecallwhil
Peoplewhoaretoohappydieyoungerthantheirmoredownbeatpeers,claims
卫生服务需求通常用人们实际利用卫生服务的A.质量来衡量 B.数量来衡量 C.
国债二级市场一般是()之间的交易。A.政府与证券承销机构 B.国债承销机构与
下列哪项不是影响住宅间距的主要因素?()A.采光通风 B.小区停车 C.
水体旅游是人们前往水体及周边区域以寻求愉悦为主要目的的一种具有社会、休闲和消费属
湖北以在洞庭湖之北而得名,但在地理上提的最多的却是长江。她影响着整个湖北的气候,
风险识别是在( )的基础上进行的,全面、全程分析各种风险因素。A.风险调查B.风
一个正弦波振荡器的开环电压放大倍数为Au,反馈系数为F,能够稳定振荡的幅值条件是
最新回复
(
0
)